Nyårsafton

6 timmar återstår på detta år och det kommer aldrig igen! Känns braaaaaaaaaaaaaaa!!!!





Nu lämnar vi allt bakom osss..eller ja, allt som har med 2008 att göra. För de kommer inte igen, då kommer de inte tillbaka. Byebye 2008 AND EVERYTHING WITH 2008, 2009 IS THE NEW SHIT.

då va de 09ornas år nu då? snart asså!


svart hår? kommentera vad du tycker skulle Jag passa i Svart hår??!!??!!

SUUUUUUUUUUUUUUUUUUG JAG SKREV FETASTE INLÄGGET MEN NEEEEJ FÖRFANNN NU LÄGGER JAG AAAAAV.....................


BTW..YOUR LIPGLOSS IS SOOOOOOOOOOO NOT GLOSSY ANYMORE.

mellandagarnas rea

det är så sjuuuuuuuukt jobbigt att gå runt i stan. svettgina alltså man kan gå ett steg sen står man stilla i ca 1 minut, sen kan man gå ett steg till. uuusuccccchhhhh! Var idag på mellandagsrean med Malin och Madeleine, Emelie kom in senare. Hittade ett par jeans, 3 tröjjor en väska och hårfärg. Väldigt nöjd väldigt väldigt!


amanda vet duvad? vi är inte avundsjuka på dig. aldrig. vi vill inte också ha sol och 30 (ellermer) grader varmt. nä vi gillar sverige väder såhär års! Det har faktiskt snöat. På julafton! Najs va de. Men du måste hälsa Eva Johan och Adam, Linnea också såklart, och alla dina känguru vänner(?) Skulle uppskatta.
Kan ju lägga in lite kort som jag kan ta med min Kamera sen så du får se hur jag ser ut i mina nya byxor och mitt hår och ja min G-star tshirt sug på den du! hihihihiheheheh.

Nu ska vi äta hos mormor! DU kan ju GISSA vad vi ska äta! Lalalalalala

Godnatt och ajdö.

Dan efter doppardan

Amanda här har du filmen så du kan njuta! Du sover antagligen nu, men det gör inte jag.
Jag gick nyss upp ur sängen och vi har nyss nästan ätit frulle, och här får du filmen....:P
förvänta dig inget roligt.
 

Julafton blev mysig med familj o släkt, mycket tårar drog till där. amanda vet väl varför. (inte för att hon bara åkt iväg alltså för er som inte fattar). personligen har inte någon människa gjort något sånt till mig, så även jag amanda, även jag fick tårar! ville bara krama om dig meeeeeen de gick ju inte...men nu kan du väl förvänta dig att din familj står på arlanda och väntar! jag älskar dig och nu saknar jag dig ännu mer...tyvärr hade jag din tröja lite smått på mig i kasnke 3 timmar sen böt jag.. men nu åter till annat =)

Idag är det somsagt dan efter doppardan och jag ska träffa Emelie och Malin =) Malin snart, emelisen sen. Alla fick nog nöjda klappar och jag fick en kamera och pengar, småsaker:) precis va ja ville ha. Ja är nöjd! Frågan är bara när mellandagsrea börjar!? Alla säger olika! Och det gör mig gaaaaaaaalen. Men imorgon kasnke, kasnke övermorgon. Vi får se. Men nu ska jag gå in på rummet och bädda sängen som kära Far min tjatat på. " Jag ser dig. " Jag vet att du ser mig pappa jag ser dig också...... Men vi lägger in en liten wish att amanda sover gott i den australienska sängen just nu.

You know you love me

amanda.............

.......amanda...........
om jag har rätt..... så är halva famljen sur på dig just nu ......
vafan lägger du plattången i en julklapp åt mig för+?!?!?!! OM JAG HAR RÄTT SÅ BLIR FAN INTE VIDEON ROLIG :P

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !!!!! och om jag har fel, ja då börjar jag blogga på heltid.....
 
VILL BARA ÖPPNA PAKETJÄVELN SOM INNEHÅLLER VÅRAN PLATTÅNG:P

Kryss-mas

hade skrivit ett sjuuuuuuuukt långt inlägg. men de försvann...och ilskan i mig steg så jag bara ville slå sönder glasrutan till vänster om mig, bara skaka av alla barr på julgranen framför mig och riva upp alla paket till höger. Men jag gör inte det, för jag håller min vrede inom mig -


här är amanda, linnea och deras nya kompis Johnny som dom träffade på glasskiosken nere i sydney om 4 dagar..
 spana in, värsta absen!

amanda åkte idag alltså. andas amanda de kommer gå bra utan mig! De har gått förrut, de kommer gå igen. Believe me Babääh. Här sitter jag och vill också åka till austarlien :(:(:( va på arlanda imorse , early bird ( klockan 5!!!!) och har inte kunnat somna om... har hunnit kolla camp rock, playa del sol 3 avsnitt (9,10,11) och duscha och hunnit skriva ett sjuuuuuuuukt långt inlägg, men de försvann... och ilskan i mig ... och ja, you know the rest.
Imorgon den 25 december måste ni spana in min blogg Because då ska tydligen någon film in på mig och moa när i öppnar ett paket... som vi får av amanda... amanda säger att de ska va sjukt roligt, jag har sjukt höga förväntningar amanda och om de inte når upp till de, ja förvänta dig f** inte att jag sitter på arlanda flygplats den 13 och väntar på dig. Never. Då är jag hemma och gör något som du verkligne inte förväntar dig...
Om 2 år dvs 2010 då ska jag och isabelle friberg anderssdotter åka upp till australienarna! Om de nu blir så för ja e taggad. isabelle tar jag med mig vare sig hon vill eller ej =)  och nu så ska jag skriva cv...snart...typ när jag vet hur man gör. kan isabelle skicka sitt cv? Skulle verkligen hjälpa mig på traven! Uppskattas!

detta är mandas lilla egna "gossipgirlmärsta"eller va man ska säga. ska alltså uppdatera henne om allt som händer i vårat hus och utanför märstas grindar. Får se var jag har att ge! kasnke en vildsint gnu springer spritt språngande naken längs huslängorna? Kasnke en hund vid namn Molly lär sig att sluta gnälla så fort hon står i halva trappan? man vet aldrig...tro mig man vet aldrig!

hey! Check this out!(klicka på bilden)

Nu kom moa. bäst att ja drar. Uppdaterar senare Hejdå!

Oh Romeo, where do you have your Juliett?

Är lite sliten efter detta halvår i skolan men nu är de över! Nu kan vi luta oss tillbaka och känna att vi lever!
Idag kom jag hem från skolan och la mig i sängen o kolla playa avsnitt 8. Kickoff haha såååååå bra.
Imorgon börjar vi kl 9 och slutar halv 11 för hela terminen. Sen är det bara en termin kvar i skolan! Oj oj oj .... sen kommer jag till st erik gymnasium. yess!
Och  nu känner ja mig sådär utttråkad, så ska lägga mig i sängen igen o kolla på något som möljligt kan underhålla mig. kasnke en film? Seeee Yoou


My face is like a mannequin.

Suddenly I see

Nu e  ja trött. oja e sliten. o ja vill baaaaaara sova.....
har dans nu i 2 timmar huuur ska ja orka..... BUHU:'(
o ja ligger så konstigt att ja inte pallar skriva mer :P men en sak vill ja tillägga
Jag är starkare än dig
 GODNATT  O HEJDÅ!

dornát skrunkmunk

hej hej hallå idag har jag vart i skolan och kommit hem. hunnit åka till coop och duschat. nu sitter jag här och ska kolla på playa del sol <3<3<3<3<3 och imorgon har jag redovisning i musik.. gahhh ska sjunga o dorna ska spela piano o gippen på basen inför klassen huuur ska detta sluuutaaa???!!! tänker inte. kör bara!

KIFECK LO?

såå....hejdå =)

ja tar 110 i bänk.


det är så skönt att ha någon som man kan dela allt med...
och någon som man kan dela all sjuk humor med!






elin you gotta love this!

tröttttt

har sovit ksanke 11 timmar och är fortfarande trött...jag brukar vanligtvis vakna tidig(vilket jag gjorde men fortsatte sova) och gå upp,men inte idag. men vaknade av ett samtal från hasselhöna och bara ville somna om, men icke.
NUuuuu ska ja äta frukost som jag har velat göra ett tag =)
pappa åkte idag någonstans bort till något åka längdskidor ställe. den du eliN! kasnke din familj också gör snart men aja..o han kommer hem på torsdag.. miss u papi!

och nu mår jag illa. Jaaaaa justeFRUKOST!
senare idag blir det kasnkekasnkekasnkekasnke vikingahallenför matchen om jag orkar vilket jag inte kommer göra...för nu e de bara 1 timme och en kvart kvar tills bussen skulle gå och de pallar ja inte med :P istället ska jag ta en timme senare buss för att åka vidare till sigtuna och se min kära vän melina gå luciatåg. Mysigt såhär på andra advent!

You took my heart out, kept it and well now, you're gone.

tomten? ge våran vackra s.k Pinbacke Snö I Mängder

Tänkte Bara Slänga In En Liten Söt Och Gullig Varning Till 
Elin Kostiainen Som Påstår Att Hon Är Så Jävla Grym På Längdskidor.


eeeeeeeeelin....vad gjorde jag för 2 år sen? vann jag över alla 13 personer som var i idre.. Gjorde jag? Jaha!
SÅ ELIN KOSKENKORVA, UPP TILL JÄVLA BEVIS!!!!!!!!! CAN. NOT. WAIT!





som ni märker, jag blev upprörd. ja det blev jag.
nu vill jag inget mer än ut i backen och åka nerför och uppför! och rakför..?
telemark maybe? eller va de heter. du ser ja kan ord!
och elin kan ju knappast göra det hela roligare...men fortfarande elin;
Upp Till Bevis Din Jävla Korv


Slash mat(seuppförkorven)ilda

circus

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej Bloggen
idag har jag fått skakiga händer efter idrottens givande Boxning, ja slår hårt and you know it SUCKERS! Efter school begav sig jag och Dornis Amanis till stoppet för att införskaffa lite örongodis, Darin & Brittans nya skiva KÄNNS BRA för jag stöder brittan och dorna darin.. inga nerladdningar här inte Nej här har vi pengar!  Dunkar bara britney låtar i öronen på mig. Najs angelica de gillar du också!  Sen nu undrar jag... Varför Pluggar Inte Jag SPanska?
har prov imorgon och är feeeeettttt glad över det! Kommer ju å mvg. Visst. nej aldrig.

efter stoppets besök av oss begav jag mig till sollentuna och dansade lite revy...yeyyyiii amanda john & sebastian. trevliga killar och bruden såklart ;) lånade mig 5 kronor till toalett som jag inte äns kunde använda :S jävla sollentuna centrum är skyldig mig 5 kronor som ska vidare till amanda! screw yoouuuu. (använde bions toalett, bästa idag!)

Ochhhhh sen åkte jag hem. nu är jag här. Vad gör jag här ??!?!?!??! Gaaaaahh måste tagga









oh baby are you feeling guilty for what you did?
If you think you're hurting, you ain't seen nothing yet.
Was it really worth it?
Was she everything that you were looking for?
Feel like a man.

RSS 2.0