livet utifrån mina ögon

solig dag idag!  Känns bra! Ikväll är det bio med emelie julia och nicole tror jag:) Jumper! (mahan can do it!) hoppas den är så bra som han sa!(:    igår va jag i kista med papi och moa, köpte ett linne och en kofta. Dagen innan det var jag i stan och köpte ett par skor! Keds som jag letat efter så länge :) Gud är visst på min sida these days!

För att Elin Ska bli lite gladare nu när hon är hemma(när hon läser, hon kmmer hem på måndag) så tänkte jag slänga in en bild på våran kärlek.     det här mina vänner, är kärlek! Kärlek som man aldirg växer ifrån.... glädjetårar så fort man hör..       "Helt plötsligt hatar jag potatis."  "It's too late man, he's gone."  "Det är du som är Ronja Rövardotter va!?"     "(8) EN DAG NÄR VINDARNA BÄR, EN DAG, STÅR DU OCH JAG HÄR! " men man får inte glömma, GRISFESTEN! Avsnitt 10 .. tror jag. Gott folk, se och ni kommer inte bli besvikna!
 image29


amanda o mami är i USA. Kommer hem lördag lunch(brunch?!^^) Får väl se vad dom har till mig dååå! Ymmi.
Nej, nu har jag bättre ting för mig. Som att sminka mig! puss!

jag säger bara...

FUCK YOU PÄRTAN! JAG HATAR DIG PÄRTAN! KOMMER ALDRIG FÖRLÅTA DIG PÄRTAN!
PÄRTAN!!! PÄRTAN!!!! PÄRTAN!!!!PÄRTAN!!!!!!!!!! ha ha ha ha ...

inget att skriva. Pallar inte. Pussssssssssssss

BJÖRN


TISHHDAG

Ett Tips till alla bloggläsare. Tycker ni ska följa http://allasamanda.blogg.se ! Riktigt rolig nu fram till lördag lunch något sånt. :) ett tips !

nu är det Stan som gäller för mig, kommer hem med något fråm TopShop HOPPAS JAG :) skriver väl mer sen!
SKÖNT MED SPORTLOV! ÄLSKAA :)  inatt sov malin hos mig. Mys som alltid. jag sprand imorse, wow. Duktigt. Nej nu ska jag inte missa bussen! PUSS

Lista

Dagen har knappt börjat men jag har vart vakn 2½ timme! Så, listan kommer se följande ut efter dessa timmar;

Dagens humör: riktigt glad!
Dagens mående: bra :)
Dagens borde: ut och springa!
Dagens frisyr: toffs
Dagens klädsel:jeans, vit kofta grått linne. Kilklack skor
Dagens planer: Eurostop med brudarna, sen kör vi spontant!
Dagens materiella vill ha: PENGAR!
Dagens längtan: Sommarlov..spanien med emelie!
Dagens fundering: Varför jag har börjat äta godis igen, när jag lovat mig själv att inte göra det.. ?!
Dagens beroende: Musik!
Dagens tråkigaste: Amanda och mami drog till usa...men dom kommer hem med gåvor och jag har hela amandas garderob :)
Dagens låt: Britney Spears - Oooh Ooooh babyyy

dagens bästa



det här är kärlek (?)

image513
älskar den här mannen

LOOOOV

äntligen lov! Känns bra , otroligt bra! Ikväll ska vi ut i kalla sverige, något spontant , om det inte blir planerat spontant dvs..... elin drog ju...känns lite tommare än vanligt, men sen kommer hon hem o har vart i fjällen å mysigt så hon känner sig nog en aning varmare välkommen hem sen (: det är mars då föfan! NAJJSS. 
malin är här, ska snart hem till henne och käka "något gott", kött blev det vilket e gött!
känner mig TRÖTT, måste äta och sova för att palla med natten. och imorgon, ja det blir frulle på donken kanske?! haha får se vart värdlen leder mig detta lov :) hoppas några bra vägar eller ngt... ska till kista o handla skor som är efterlängtat, känns bra! :) ska däremot klä på mig bättre kläder och så kasnke vi hörs väl hemma hos malin! eller hörs gör vi inte... aja suck.

ALLA <3 SPORTLOV, SOMMARLOV, PÅSKLOV...JA ALLA SORTERS LOV ÄLSKAR ALLA

inget mer att tillägga..synd. ska gååå och fylla magen me mat eller någe, och klä på mig ( sitter halvt naken om man ser det så )i min sköna säng som ja inte ivll lämna..menjamåste. puss

alltid nattliga inlägg

eller inte ett nattlig, men snätt inpå nattlig kasnkeee...  känner mig för att sova men ändå inte pratar med elin i videosamtal det är mysigt :) måste dra snart till sängen och lägga mig den ligger klar å väntar på mig nu :) tyyyycker om attt det är LOV  :) men minus , elin är inte här. kommer sakna dig jaaaa <333

FIXADE PRAO IDAG!! PÅ nalleaffären på stoppet. bättre än ingenting, vilket är bra! :) Börjar kl 11, slutar väl  tidigt har jag hört. Schhööönttt :)

Felix. Va ju på ngt sätt tvungen att skriva in dig. Eller nej, du fick en plats iaf. varsegod, ta åt dig MEIZTER <3 :)

imorgon är det fredagf ska in tlll stoppet och kolla med eitchan sen hem och sova hos tjejen :) eller ska vi sova? haha..

Slaggtaajjmm,, slänger in en bild på systra mi och jag. Känns lite sådär, planerat spontant gjort.


BARA FÖR ATT JAG VID VISSA TILLFÄLLEN KAN SE RIKTIGT JÄVLA ROLIG OCH  FÖRJÄVLIG UT.. men ändå se bättre ut än amanda (satt den fel eller rätt??)

CIAO!

tröttsam dag

vaknade upp med malin bredvid mig, kom fram till att jag sov ju hos bruden :')  somnade kasnke vid 1 meen tydligen inte malin hon hade inte sovit ngt tack vare mig som tog uppp all plats..sary.
ja hatälskar carsten ........ bara så ni vet det. men hans lektioner blir man lite hömhöm på :) alltid kul på hömhöm humör med melina! sen blev det tråkigt ..kom på so "långförhöret" imorgon o va tvungen och läsa, och har inte läst färdigt än. men ja pallar inte bry mig de e ju inget prov! om en timme drar ja på dans, nu ska ja käka med ysterAmanda och mammaMamma som drar till Usa på måndag *avis* .. har hittat kläder som ja vill ha iaf *happyeyes*

på morongen va ja inte trött alls .. men det märks med dagens gång och nu skullle jag kunna lägga mig här på golvet och somna .... så trött är jag, fast tröttare.

måste tillägga att ja fick ett ganska roligt sms av elin! "Helt plötsligt hatar jag potatis." bara några få fattar nog... haha playa! älskaälskaälska

-matilda(ochnågonannan) + malin
AJ. INTRESSEPIL.
Sorry, va inte meningen att träffa dig.
Lugnt baby..... Hjärta -
har nog inte skrattat så mycket, på en morgon klockan kvart över 7 .. UNUSUAL!

tackochhej För mig

ledig lördag

sitter i sängen och kollar mtv , har solat med emeloj och ska snart till vikinga för att se sexiga brudar spela handboll(?)
gååååååårdagen gick från tråkig till otråkig, satt hemma till 9 trodde det skulle vara "skönt" men nej fyfan. Elin och emelie skulle till coopran o handla godis så ja hänkade, sen hem till emelie med elin julia o ja:) fick min sena present som jag veeeeerkligen ville ha TACK BEBISAR <3 mjukisar med Dansare tryckt på röven. Hur länge har jag tjatat om sånna egentligen?!  

Hahaha superwoman 63 reklamen..har ju saknat den!

inget bättre för mig...så ska dragga o göra något spontant. (det blev ju nu planerat spontant, PDS SKÄMT!)

fri dag

 den här skönheten slagga hos emg tha coolest inatt. Mysigt med playa del sol å grejer! Sen natt och tidig morgon, sånt vi är bra på va elin?!

skola idag, tråk redovisning i musik det gick inget bra. Hatar fittläraren.
sen gympa = alltid lika roligt :D sen kemi slutade tio över 1 = alltid lika roligt :D hahah. drog till väsby sen med nicole, hittade inget spec utan solbrillor bodylotion sminkborttagning och trosor. inget intressant dvs.
Fridag, ska ta det lugnt. Prov nästa vecka och känner inte för att hets plugga vilket innebär plugga på en fredag vilket innebär TRÅKIGT. Pallalalala. Nu ska systeryster in.

XOXO Gossip Girl                       maahahah

torsdagen känns som en fredag

Godkväller. Känns bra att sitta i sängen med elin bredvid o inte ha ngt att göra. elin tänkte nyss säga ngt men nej hon avröts av att läsa min skakande data...
 
elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!elin har skrivit ett seriöst inlägg. Spana in!

jag e inte så mkt för såna. men ibland kanske ja har en seriös dag vilket kan innebära ett seriöst inlägg. denna mening blev lite sådär..seriös.

MIN DRÖM! DRÖMDE SAMMA SAK SOM IGÅR!

men ni vet väl inte vad jag drömde om. men de sket man ju i (oldie för er sin e ni)

Puss då SKRIVER IKVÄLL :)


matilda får ännu en långhelg = glädjetjut

helg för mig redan, har konfa läger de e kul HOPPAS JAG. har solat me melinis idag varmt å gött :) sen bar det av till elin vi ska dygna inatt iaf jag om ja inte somnar dvs!

puss hej inget mer från mig till dig! galan av Gay på tv was it today




tryck på bilden för konkav bild , du kommer inte bli besviken.
KANARIE FÅGEL KANARIE FÅGEL DU KAN OM DU VILL!

RSS 2.0