Wicked

Ännu en torsdag avklarad detta år. Nå, idag när jag vaknade med emelie vid min sida i mitt lilla fuktiga äckliga rum tänkte jag efter...jag tänkte så långt att ja glömde bort hur kissnödig jag var. Gick på toan o kom tillbaka. hon va vaken. Men sen vaknade vi till, gick upp och åt sen drog hon till mats. (sats mats) ja drog också till mats. (musik mats) Fick lite lärdom om teoretisk musik, mycket ska in i hjärnan. Och nu ska vi välja låt som vi ska sjunga. Vilken ?????? Jag har beslutsångest. men ska välja lite ...

I will be - Leona Lewis
Halleluja - Rufus blabla.
This is me - Camp rock
GE MIG FÖRSLAG, DORNA?? EMELIE?? NICOLE?? NÅGON SOM LÄSER GE MIG FÖRSLAAAAAAAAG

Tänkte finish this day with a song.



Don't ever think i'll make you try to stay

What must we do to restart?

2 ´läsare gillade att ja försökte blogga för något dygn sedan! O då slog de mig.  Ja försökte , då kan ja ju försöka en gång till!  Men emelie är på väg hit, så kommer nog lägga av snart. Åtminstone med detta inlägg.
Igår såg jag bio med la familia, The National (?) tror jag att den hette. Typ deckare, skulle hänga me i svängarna med alla ord men icke de klart ja inte hänger med! Inte moa helle för den delen. Kände mig inte så ensam :)
"i'm calling from the daark siiide"


Hela detta lov har gått ut till ...ja typ som rehab. är så förjävla trött. skönt att ta igen lite sömn nu!  och ska plugga lite dom sista dagarna på lovet tror ja, så ja kommer in i skoljobbandet liksom. Men nu ska ja stänga dörren, svara på lite MSN chat yeah och sen invänta emelie..vill inte va ensam inatt. de ska ja inte va heller! Kasnke skriver sen Bye bye

Paramore - We Are Broken

spooooooortlov

i äm frikking tajörd. gonna sliiiip nao. or nott nao, suuun.

emelie förlå men ja försökte verkligen skriva något...men ja kan inte.
tror ja ska sova snart :)  ska bli förjävla skönt alltså. har inte sovit mycket denna helg! imorgon ska vi sova tlls vi vaknar.
godnatt




Vara oroliga? det kan vi vara när vi ska dö!

Forever

Alla hjärtansdag! Yey.

Watch all the flowers dance with the wind...

My life would suck without dance


RSS 2.0