Och helt plöstligt gav jag upp!

Ibland behövs förnyelser, man behöver känna på lite att man saknar någon eller något. Man behöver tid. Detta oförklariga tinget tid som finns som bara finns utan att egentligen finnas. När den tid man haft gått, kommer ny. En ny tid att inse och ta tag; ska jag eller ska jag inte? Jag kände att jag ger upp nu. Nu orkar jag inte längre mer. Orkar inte känna pressen. För jag har hittat en ny. Och min nya är så sjukt mycket roligare än den gamla...






...det gamla goda blogg.se kan slänga sig i väggen. NU twittrar jag som fåglarna gör! www.twitter.se/matlda 

s e m e s t e rrrrrrrr

jobbade för sista gången innan semestern igår!! Till stänging. Fick se coop by night...typ som att vi gjorde inbrott...de va lite najs faktiskt! Sen åkte jag vidare till Linnea som fyllde 15! Jag kom dit senare vid halv 12 efter att nicole beskrivit mig vägen helt fel och jag gick och skrek i väsb medans folk öppnade dörren och trodde jag va en idiot...heh. men när vi kom dit, då badade alla och hade skit kul, sen  så tog jag kevin nicole och tre grabbar till tåget hem.. efter 2 timmar typ. Haha men Väl hemma så var jag skit trött så jag somnade nästan påengång....jobbigt att jobba på coop. Många saker att dra  i och många kunder att hjälpa och många som klagar och aa...men nejnej jag klagar inte! jag tycker det är en del av jobbet....kinda..

IDAG var jag på stinsen! Fick en klänning och en piercing, vanlig för er som känner mig..^^ och lite hår grejeer till  bulgarien på tisdag my hair is a walking disaster....och jag skojjar inte. men det går att fixa med dessa grejer! Imorgon blir de kasnke lite reunion och jag ska väl träffa mina brudar dessutom innan jag åker till bulgarien och sommarstugan i 2 veckor. BTW så är jag ju så sjukt taggad på att börja ny skola, så ja köpte skolböcker å sånt nu .. för man får väl inte sånt längre ? Eller?

´har packat till bulgarien. DOck har jag packat i fel väska, den är för liten. måste ha en större. och ikväll blir det nog morden i midsomer med oscar kevin och nicolllle.. Mordin i midsomer alltså.......det är grejer!


våldtäkter i ...skansenskogen?

Our love was like a song, but you didn't sing along

HAR SOLAT IDAG FÖR TY FÖRSTA DAGEN PÅ LOVET :) nu har jag annat än en coop bränna! men snart blir de bulgarien bränna ! Looking forward to that! måste börja packa hahha kommer inte hinna xD imrogon ska ja sova hos jarnesjö sen börjar jag kl 4 på Coooop dagen efter och imorgon ska jag jobba 10-16 .:) men ja överlever förhoppningsvis.... (A)

Solade med anna jenny och dorna idag. The crew....the ekilla9b3mode. Asnajs! SKÖNT va det och det märktes att de va småbarnsfamiljer där, only...såå varmt som vattnet var. HAHA

Ska leva lite ikväll och sen hem och sova med jarnesjö (stalker-amanda-jarnesjö-fick-en-snilleblixt) sen jobba imorgon...jag älskar sommarlov...ffan vad najs. inte för att jag känt av det så mycket..men snart så. Sola bada!!!


somliga har 3 år kvar
typ egentligen 2 och 11 månader för att vara precisly exakt

RSS 2.0