Gömöröööönnnhh

Somnade halv 12 igår!!! Fan va skönt de var, kom hem frn frida vid halv 11 efter en lång biltur, mådde inte bra och frös som ett asplöv. De gjorde ja när ja kom hem också ...och i sängen. Iiiinte sköööönt. Sen vaknade jag nu halv 9 o kunde inte somna om ... kul. SKa ner i duschen och käka frulle sen ska jag lindra min huvudvärk och åka till stan vid halv 12. Får se vad vi hittar. Ska däremot inte köpa ngt. Spara mina 550 kr! CHockad själv att ja kan hålla emot =) Nu ska jag ner och sen ska jag upp. Har också påbörjat ett nytt liv. Och ni verkar inte ingå i det :) hejdå

Slänger in 2 klipp från våran dokumentär som blev kaos som ja vet att bara Dorna kan uppskatta. See å Njuuut, BARA FÖR DIG DORNAA ! :D

 

Bring your dancing shoes and somethin' to tie you hair

FREDAG dagen till ära! Nu har nicole gått och jag är sjukt kissnödig. Vill också till öb. Ngon som hänkar? Innan mötet vid campino dårå. Men Nu ska ja dunka musica con  sistra mi (????) och fixa miig hErrÅÅÅ


Dagen onsdag i ära

Engelska Nationella idag gick väl sådär...skrev om det som alla skrev om..typ iallafall, gymnasivalet. Sen hade vi musik och en timme matte sen sluttttade vi.. sen gick ja till coop, sen åkte jag hem och sen vidare till stinsen och nu är jag Home. Har köpt jeansleggings och trosor Yey! Nuu återstår kvällen och jag ska sova snart tror jag. Skulle va jävligt skönt o somna tidit... men jaa nu ska jag kolla tv o ta bort sminket lite. Sen kasnke sova oj vad skönt Hejdå Godnatt =)


spellman put a spell on us and made us to sexy bastardos

Don't lie.

Har insett att jag kommer inte kunna dansa med dessa klackar jag införskaffat. För nej, för tillfället kan jag inte gå i dom normalt. hahah måste nog gå lite mer haha...kaos. Sen nu har jag gjort kemi läxan, har bara 2frågor kvar. Slutade tjugo över 2 idag tack are att jag marcus o kalle gick in på 7ornas spanska o sattt där medans vi hade hål timme o fick sluta tidigare aaaaaaaskönt. Något som också är skönt är att vi har flyttat matteprovet till fredag. YEY! Och idag har pappa köpt ett nytt vaselin till mig och dag kräm för torr hy..har använt någon annan nu i några dagar från aco som ja hade förrut, nu får den mitt ansikte att klia :S  hahah skumt, vaknade i morse å de kändes som att hela ansiktet va sönderbränt o kliade fyfan va illa...men no more! Imorgon har jag min vanliga älskade kräm <3<3<3 aco is the s-h-i-t.




3 vaselin burkar - 3 månader....försök slå det om ni kan.

It hurts in my vader -_-

Idag har jag hunnit komma hem, städa, äta, kolla lite tv, grattat vanessa för körkortet!!! stor dag!!, åka till dansen, vart där i 3 timmar, och kommit hem. Har även hunnit skriva ut min uppsats om Bly och nu ska jag ner i duschen. Hatar att duscha på kvällen men orkar inte duscha imorgon ju....så så får de bli. Nu är mina vader helt slut körda men vi älskar therese ändå!       

morgondagen kommer gå åt att plugga mattte! Inte så mycket att plugga dock, siktar in mig på ett vg så de borde funka... sen ska jag nog kolla på Den rätte för Rosing och DH. Sen ska jag sooova. Och sen inte så mycke mer =) Men nu kallar duschen på mig. See yaa


idag när jag ringde dig så va de för jag saknade dig.. sååå mycket.
men seriöst de va länge sen ja såg dig..Vart är du??            hoho?



btw så är jag in need of a new vaselin....


Dorna is the flyman



Här har vi Marcus lundgren flygandes i luften medans jag försöker äta upp honom

Hej marcus lundgren



scary sary

Hej marcus lundgren



Så glad man kan bli

Hej hej hallå dagboken

Jag och marcus leker lite och spelar spanska spel. Väldigt roligt! http://www.vale.bonnierutbildning.se/  du kan välja mellan årskurs 6-9, mycket fyndigt! 
Efter spanska lektionen, eller data lektionen kanske(?) så ska jag ha svenska lektion och bara kolla på massa redovisningar. Yeye. Sen ska jag hem i en timme plugga matte, åka på dans och sen komma hem och inte göra någon som helst nytta. Är sjukt trött.. men nu ska jag jobba lite. Adios!

usch


if you can realize things you don't wanna believe in - you're the winner.
if you step back and let the others scream louder, you've lost your pride.


fan vad många gener jag har!
( anna eklund borde förstå vad jag menar :] )


You fullfill my every desire

Har kommit hem från VÄSTERÅÅÅS med jarnesjö =) Vi har kollat robinsson lagat mat (Till min stora förvåning vart de GOTT!!!!!!!!! SOM FAN!!)  shoppat och spelat spel...spelat in videos? Sjungit...ja massor. Sovit också. Nu sitter jag och jobbar på min kemi uppsats och inte mycket mer =) men de går bra...lägger in bilder å sånt också.

Har köpt skor!!! TIll dansuppvisningen skulle dom vara men frågan är om jag kommer kunna dansa i dessa skönheter... för 99 kronor blev dom mina vilket impulsköp detta var gott folk. men ja går i dom varje dag så dom ska nog sitta fint när jag dansar förhoppningsvis...hahah om ja ramlar kommerja garva ... synd.  High heels don't have to hurt.. bullshit.



Har även köpt 4 tröjor. Yes kapat har man också gjort! Halleluja kören sings.
Inte är jag ett icke-kebab inte.





Har även haft lite bränder. Det va så jävla skönt, för nu ligger dom kvar borta i västerås...u like?? Ooooyeah

VÄSTERÅS

Har vaknat upp eftetr 6 timmars sömn, sköönt va! Har käkat frulle som bestod av scones o fan va gott deva. Nu packar jag klart de sista och ska sminka mig seen komme våran skjuss å skjussar mig o jarnesjö till ja, västerås. Kommer hem imorgon någon gång..sen ska jag på cheerleading. HIPS! LOW T!

Ska hitta ett par sånna låga vita strumpor ni vet....gaahh hittar aldrig det jag letar efter. Nåväl FarVäl Märsta och dess invånare =)

Låten alltså. Bäst

Our time is here

Kom nyss hem från skolan , trött som fan är jag.......ska städa och duscha och fixa lite sen får ja finbesök ikväll! =) naajs
något som iinte är lika najs är att youtube kommer börja kosta pengar?????vad är detta för jävla samhälle vi lever i!!???!!!??? JAG HÄNGER PÅ YOUTUBE. OCH JAG MÅSTE SLUTA OM DET BÖRJAR KOSTA. WHAT IS THIS??!!
lackar sönder och därför de kommer bli nedräkning.... 12 dagar kvar. 12 dagar kvar i frihet till att ladda ner vad du vill när som helst hur som helst! Hatar sverige för sjäälvkalrt är det ju bara VÅRAT land som ska förbjuda dessa gåvor som smartskaft gett oss. Ja. livet suger just nu pga youtube..... i love youtube.

Nu ska jag njuta av youtube alltså.Varje sekund och varje minut. Ge lite kärlek till youtube

Hade redovisning idag om A walk to remember som jag ska se ikväll!! <3<3 redovisningen gick finfint. Va tvugna att gå ner och hyra filmen dock vilket tog på krafterna...men ,, vi fick hyra den gratis. sååå de va de värt! OCH NEJ DORNA, jag kommer inte glömma lämna in den.

Btw så tappade jag mobilen idag på bussen....bom sa det och musiken var borta. vafn tänkte jag o började leta.......ser inte mobilen. en gubbe såg den och gav den till mig, Tack Gubben! Nu ska vi fira med champagne. Först ska jag käka redberries och njuta av youtube!


Heeeeeeeeey Big Spender

Har kommit hem från dansen och inte gjort så mycket nytttaaa! Har sovmorgon imorgon tilll tjugo över 9! =) Skit skönt!!!!!! Något som inte är lika skönt är filmen som jag och dorna planerat sååå in i minsta detalj....såklart går de inte att göra. fel fil har vi valt.....faaan. ska göra om allting hahah! MÅSTE göra om allt.


I don't pop my cork for every guy i see..

Nu ska jag gå och sova tror jag och det ska bli sjukt skönt!!
imorgon kommer amanda och på onsdag blir de shopping med alla dansbrudar! Yey!


i HOLA !

Sitter här på spanska lektionen =) mycket trevligt verkligen! är klar med min spanska övning som jag ska få klassen att göra, såååå nu ska jag köra spanska spel. Mycket kul.
Igår va jag och nicole på landet. De va typ... roligt. Älskar dig

Skitbra.
Nu blir det bounce 29 april.
Can Not Wait!!!!!!!!!

Och nu såå ska jag spela spel som sagt.
I wanna dance with somebody.

Sitting bill

Här sitter jag i skolan:) Håller på med med produktanalys om soffor! Yeye. Sen filmar jag och dorna in våran lilla vackra video :)  Ska bli suuuper kul attt se hahaha! 

romanerna?
romanerna!

Idag ska jag dansa med klackskor med stina. Och imorgon ska amanda jarnesjö slagga hos mig. på lördag åker vi till västerås. So long


men ska återgå till work. Återkommer hit sen maybe!! On my espanola lesson!!! (?!)

jag håller med dig, dorna!

Vaarför lägga ner tid på så mycket hat och idiotiska saker?  ISTÄLLET skiter vi i sakerna och går vidare. SÅnt som jag stört mig på otroooligtt mycket nu på senaste tiden Skiter jag fullständigt i utan några utantag. Orkar inte bry mig längre helt klart! jag tror på ödet. inte för att det har med saken och göra...men aa. Så är det !



btw Bounce är flyttat till ovetande datum...återkommer om de!

NU ska jag käka efterrätt efter min cheerleading!
HIPS!


CIIAAO

haha glömde publicera innan ja gick o fiiiiikade. Men nu har ja käkat klart o nu ska ja publicera! Hajdåå


Sööndaagggg

Godmorgon! Jag har hunnit läsa SO och ätit frukost! Tidigt vaknade jag ida fan =) Igår va jag på bio med nicole john och sebastian. Vi såg He's just not that into you (=Dumpa Honom!) aaaaaaaaasfin film!!!!!! Vart kär <3<3<3<3 men hatar piratebay nu för ja de går ju inte o ladda hem....FuCk.
Seeeeeen så idag; ska jag nog bara chilla hemma och städa , läsa SO.... sen ska jag på cheerleading kl 7-9 lite spontant sådär =D Träffa madeleine ska jag göra =) länge sen.
Sen ska jag väl hem och typ sova och ladda inför skoldagen..skolveckan kasnke. Men nu ska jag läsa klart so så ja kan lite =) HÄR får ni en låt också , sååå sjuuukt braaaaaa låååt

In a trail of fire I'll burn before you bury me
Set your sights for the sun

BOUNCE 11 APRIL TJEJER!!!!
ÄLSKAR ER ALLIHOPA

Du är du

Soulmate.
Jag älskar dig och kommer göra tills oändlighetens ände slutar.
Du är äkta
Och jag ska göra allt för att få dig på fötter,
för jag älskar dig.
Tack för det du gör. Tack för att du finns.
Tack för allt som hänt och tack för att du kan min in och utan till.
Vill att du ska veta att jag uppskattar varje sak du gör.
Jag vill aldrig släppa en sån som du.
Du ska ta åt dig för det är du värd
du är du.
Du är vacker, du är underbar, du är helt jävla sjukt bäst.
Du förtjänar det bästa.
För jag vet att allt du vill är att vara snäll och bra mot andra.
Helt ärligt ska jag säga att vissa inte äns är värd dig.
Du sitter på en lista högre rankad.
Ibland önskar jag att du såg dig själv utifrån mina ögon... Och hörde mina tankar om dig.
Du skulle bli chockad. Du skulle säga sluta. Du skulle tro att jag ljög.
Men det är det sista jag gör för dig.
Ska sluta skriva nu, men bara därför ska du inte sluta ta åt dig av det jag skriver.
För jag menar varje ord.
Jag ska hjälpa dig och jag finns alltid kvar. Alltid


Fresh Prince

*sjunger jävligt fint*
Could you pa-a-a-a-ass the-e-e fo-o-o-ork.
(snygg avslutning) dork.

*I coouuldd uusee someee potatooooes*
*thaaankkk yoouuu*



(ännu en spanska lektion låt)



Hej hallå igen dagboken




MAGIIA....SIENTO MAGIA.....

Låt aldrig rädslan från att missa hindra dig från att spela

Nu är jag så trött att jag vet inte vaaad...vill bara sova men jag hatar att sova på dagen. Sover aldrig skönt....men idag har jag kommit hem från skolan och inte gjort så mycket. Kollat tv o vart ute med molly polly...snart ska jag duscha och göra mig klar så att jag sedan kan plugga plugga plugga musik teori, allt måste in i huvudet nu!!! Sen ska jag nog äta middag sen bara chillination..imorgon är det dans med klackskor! Faaan va roligt! Saknar mina dansbrudar redan!!!

Nu börjar vänner och jag känner hur tröttheten stiiiiger. Snart ska jag duscha som sagt och fan vad skönt det ska bli!

2 days to go


ÅH vad UNDERHÅLLANDE =)

SENASTE:

1. Dryck: Päronfjestis
2. Telefonsamtalet: Papichulo
3. SMS: Nicole
4. Sång du lyssnade på: Don't let me stop you
5. Gången du grät: Några veckor sen

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Nä
7. Har någon varit otrogen mot dig: Nä
8. Har du varit otrogen?: Nä..
9. Förlorat någon speciell person?: Gammelmormor, men stod inte speciellt nära
10. Varit deprimerad?: men ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes?: haha ja hos nicole för ett år sen during the melodifestival! Ja missade Björn, så trött var jag!

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Svart
13. Vit
14. Alla Färger För Fan

IÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: haha ja, idag faktiskt
16. Fått ditt hjärta krossat: Japp
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Hahhaha aa
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: på sätt och vis
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: JA!
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: har inget minne av :P
21. Kysst en kompis: en kompis nu, ja

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: dom flesta, vissa vet jag inte äns vilka de är ju haha!
23. Hur många barn vill du ha?: 2!
24. Har du några husdjur: en lite chihuahua
25. Vill du ändra ditt namn: skulle inte veta vad ja skulle byta till då...så ja tror inte de :P
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: träffade alla mina vänner hemma hos nicolenbollen
27. Vilken tid vaknade du idag: 6 men somnade om till 7 något sånt
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: sleeping
29. Någonting som du längtar till: SOMMAR
30. Senaste gången du träffade din pappa: han sitter i samma rum
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: mycket och inget
32. Vad lyssnar du på just nu: snack på tv...snooooring
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Yes
34. Vad gör dig irriterad just nu: inget just nu =)


OM DIG:

36. Vad är ditt namn (hela): Emma Matilda Gålnander
37. Singel/upptagen: Singel
38. Stjärntecken: Vattuman
39. Kille eller tjej: tjej
40. Grundskola: Norrbackaskolan/ Ekillaskolan
41. Gymnasie: Rudbeck/ St Erik
42. Högskola: Psykhem
43. Hårfärg: Brunett
44. Långt eller kort?: ganska långt
45. Längd: gissar stort på 1,67
47. Vad gillar du gällande dig själv: allt
48. Piercings: öron och navel
49. Tattoos: no
50. Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:

51. Operation: aldrig
52. Piercing: Öronen
53. Tattueringen: ingen
54. Bästa vän: Linda Veenhuis tror jag?
55. Sporten du spelade: dans
56. Husdjur: Fågel
57. Vaccination du minns: mot thailand
58. Konsert: I N G E N
59. Förälskelse: Tobias larsson hahah
60. Alkohol du drack: cider typ

JUST NU:
61. Äter du: inget
62. Dricker du: inget
63. Är du påväg att: äta mormors efterrätt o se DH
64. Lyssnar du på: någon opera på reklam haha
65. Väntar du på: DH ! (som börjar nu)

DIN FRAMTID :
66. Vill du ha barn? ja, senare i livet
67. Vill du gifta dig?: ja
68. Karriär i åtanke?: något inom dans sång

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: bådaaaa
70. Kramar eller pussar: båda lätt
71. Kortare eller längre: längre
72. Yngre eller äldre: har bara haft samma ålder så ja va vet inte haha=)
73. Romantisk eller spontan: båda
74. Snygg mage eller snygga armar: mage utan armar = fult, armar utan mage= fult, så BÅDA
75. Tattueringar or piercings: tatueringar
76. Känslig eller inte: han måste visa känslor såklart!
77. Ragg eller förhållande: Hahah orka
78. Bråkstake eller tveksam: mellantinget

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: främling och främling...någon ny som ja lärt känna sammma kväll? ja
80. Gjort något sjukt spontant: hahha sånt e ja bra på
81. Tappat glasögon eller linser: äger inte något utav de
82. Haft sex på första dejten: nej
83. Krossat någons hjärta: ja tror det
84. Har någon krossat ditt hjärta: ohja
85. Har du blivit arresterad?: no
86. Dissat någon: ja
87. Gråtit när någon dött: hemsk människa men.. nej (fällt nåra tårar!)
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän):  hahah nej

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: såklart
90. Ödet: JA!
91. Kärlek vid första ögonkastet: ja
92. Himlen: ser den varje dag så mjooo
93. Tomten: tror på morfar iallfall!
94. Att kyssas på första dejten: ja
95. Änglar: finns bara fåtal

SVARA ÄRLIGT:

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång?: nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen helalivet ut?: jadå men bara för dom som förtjänar det
99. Vad kan du verkligen inte leva utan?: folk som får mig att vilja och tro på mig själv. dom som ger livet mening
100. Att posta det här är din 100 sanning? de måste de väl vara ?:P



nuuu e de DH HEJDÅÅ

rimstugan


arg är fel ord

Hemma efter en dag i skolan! Orkar inte skriva för jag ska sova och åka till dansen om en timme igen...men men vad gör man inte för therese?..nu e de vänner på tv o ja ska hämta vanilj kex YES :D och något nyttigt också tror jaa :) kasnke en...h-hund


Vissa vänner tror man är fasta som klippor, tills man plötsligt upptäcker att de är gjorda av sand


visste ni att den här låten får 32 av 33 toasters? Nää men nu vet ni.


Maybe someday you will end these tears and go

9 mars

Är hemma och har vart de ett tag nu! Va i stan på intagningsprov till st erik med evelina de va rooligtrooligt =) Många trevliga tjejer och kul att testa på .. balett .. och dansa till en pianospelade gubbe....och sedan till neyo  - closer. verkligen kuuul haha :D sen väntade vi på att bli intervjuade, de gick bara bra från min sida. Hopppas ja kommer in nu bara! Dom tar kasnke inte bara 16 elever å dåå blev de svårt...menmen. man får ju hoppas. Sen åkte jag och evelina till donken o käka Big Mac!!! och hon drack upp hela colan!! Och ville dessutom smaka mina lökar. jag sa att jag inte hade några. då kollade hon och erskände, jag har inga lökar...hahahha.
Sen satt vi där och luffade som två ufon och gick sedan till H&M föratt se om jag kunde köpa något , hittade såklart inget. Sen gick vi till tåget, åkte hem och när ja kom hem så ...ja har inte gjort mycket. nu ska ja tvätta av mig sminket och plugga musikteori ... sen typ dra iväg på dans. Men de ska nog gå =D allt bara flyyyyyyyter på.


visste ni att talet 13 gillar mig? fredag den 13 ska jag till rudbeck. jag fick nummer 13 idag...
ödet...antingen kommer jag in på båda. eller ingen. annars tror jag inte på talet
13

Nu ska jag smeta på vaselin. Och läsa ett sms. seeeeen ska ja ner och tvätta mig hejdåå bloggen <3


Shemales from lidingö

Här sitter jag i turban på mitt lilla huvud och väntar på allt och inget. Evelina ska svara på mitt sms och sen väntar jag på att någon ska städa mitt rum. alltså, allt och inget.  Idag har jag vaknat upp och haft 30 minuter på mig att fixa mig tills bussen mot station drog. jag hann såklart som jag alltid gör. inget är för spontant för mig! detta var faktiskt planerat spontant  dårå....men tiden ..de va den som satte stolpen. jag kom iväg och träffade evelina på sollentuna station, vi åkte till stinsen. hon köpte tvåtröjor, själv hittade jag inget. Sen träffade vi john och sebastian lite ...oplanerat sådär. haha! Imorgon ska vi på intagningsprov till st erik, hoppas det går bra! men det gör det, vi kommer in utan tvekan jag och evelina. we're the stars liksom!  Sen åkte jag vidare till tåget hem, åkte till vikinga hallen med sällskap av anna steklund i telefonen. vi pratade om gårdagen som var vääldigt rolig! Huset va ju snäppet fulare än mitt eget, men det spelade ingen roll. jag gick in ändå för såå elak kan jag jju inte vara. eller så elak är jag inte! däremot e ja störtskön och går in och låtsas som att hans hus var finare än mitt eget. asså skådespeleri är nog något jag borde satsa på! Nej men vi hade det roligt sen kom mi padre och hämtade oss för att åka bil hem från lidingö Tack Papichulo <3. Sen somnade jag nog ganska gott i sängen...och kom till en vacker regnig/snöig dag som denna. Nu har jag duschat och måste städa upp här inne det är kaaaaOO00OOs!! Innan ska ja bokstavigt talat slänga in en bild på evelina med sin tjusiga mobil....men de tjusigaste av allt är ju hennes lucka! som inte syns av handens vistelse på fel ställe......frustrerande. men den e ju svart?

veckans babe

visste ni att jacob har blivit  "hello there":ad av en shemale?

Good shoes won't save you this time

Lördagens work out höll i sig i 3 timmar! 3 pass, det sista, och träningpasset som jag kom dit för att utföra, ska självklart ställas in. Bruden hade kräksjuka. Lika sexigt de som de vi skulle gjort...men jag är helt slut efter denna dag men de va roligt ändå! Gratis muffins o smoothie, frukt och te. Sen några bananer. Ikväll ska jag äta gooodaste maten, och senare bär det av till Lidingö =)  Träffade Linnea Knivstabo på ica där hon jobbade hårt för fullt! Jag köpte en till vaselin burk (ligger på min 3dje inom loppet av 2-3 månader....inte fullt normalt =D ) och moa lite läkerol. Nu sitter jag här och dunkar musik i öronen och har ångest ; WHAT TO WEAR TONIGHT?



Känner hur huvudet vill sprängas..tror ja ska ta en sån där ipren.
BTW så dansade vi till HOT n COLD idag. Och de sista passet så var ja heeelt slut på energi. Tror att de syntes..men hallå ja hade dansat innan 2 timmar ... omFg. ikväll kan jag då somna med gott samvete!

Moral moral...ja vill ha så mycket moral så det blir dubbelmoral!

ser ni också min nya snygga design elle va man säger här i bloggen? de e ju bilder på mig . Såklar de e najs!  Med röd färg...de kändes lite fel med rosa där ibörjan....Röd är lite mer....icke rosa. Som ni kanske märkt.


MY LOVE


Visste ni att emelie järvenpää hatar när man säger grattis eller när man sjunger för henne? Hon vet aldrig vad hon ska svara/göra. Igår när vi sjöng började hon smsa. Jag tog tag i saken oh ryckte bort den från henne. Sen tror jag att hon sa tack...inget bra minne men jag tror det. EMELIEGUMMAN det går bra med ett tack. Hoppas dina släktingar fick ett tack idag iallfall! älskar dig och grattis på 16 årsdagen!

Friiiiii Daayyyy

kom nyss hem från juliaemeliemalinmalinnicoleelin vi har firat emeliejärvenpää som fyller 16 imorgon Congrats! Men det är ju om 2 timmar...så dig skriver ja till imorgon =)  Idag fyller faktiskt anna söta steklund 16 bast! GRATTIS BABYYYY :D:D Imorgon ska några tjejer åka å hälsa på hennes pojkvän, trevligttrevligt Lidingö killar och Märsta brudar ska träffas o de ska bli ja som sagt väldigt trevligt.  Imorgon ska jag också åka och träna på FORM med min kära älsklngs syster MOA <3<3<3<3<3 VI ska dansa streetdance, dance och någon cher dans vet inte hur man stavar men aa de ska bli kul! Sen kasnke lite spinning på de om man har orken i kroppen liksom ;P sen får man 2 fika biljetter o fika för yey!



Denna vecka har inget speciellt hänt. Kan informera lite om vad som händer i den kommande månaden Mars;
7 Mars - Emelie 16 <3 Träna på Form, Lidingö på kvällen
8 Mars - Stinsen med Evelina(?) Match i Vikingahallen
9 Mars - Intagningsprov St Erik...iiih spännande. Dans på kvällen
10 Mars - Plugga musik!!! assistera Therese på hennes dans=)
11 Mars - PLUGGA MUSIK!!!!
12 Mars - Dans, PLUGGA PLUGGA PLUGGA MUSIK
13 Mars - INTAGNINGSPROV TILL RUDBECK!! Sen på kvällen bio med knivsta och rosers:)
14 Mars - Namnsdag! Elin och malin åker till alperna. See you in a week. Schlager kväll hos någon!
15 Mars - Plugga SO & Matto
16 Mars - Jacob Allert fyller 16 :) Dans
17 Mars - Dans, plugga so & Matto
18 Mars - Plugga SO tills jag dör & matte
19 Mars - So prov, dans. Plugga matte!
20 Mars - Matte prov
21 Mars - Amanda Nilsson 16 
 
Sen har jag ingen aning om vad som händer framöver längre:) Men det va lite iallafall.
Tänkte börja med ett avslöjande i varje inlägg. Det kan vara något ni inte visste om mig ,eller någon om mina vänner...eller bara något jag inte tror att ni visste alls !

denna veckar blir det;

visste ni att i 9b2 ska några killar framföra Lovebug med Jonas Brothers på musik redovisningen???
Försök lista ut vilka

Tackar för mig i detta inlägg
Puss och adjö

lite frågor sådär, lite halvt passande på en onsdag kväll sådär

1. Namn - Emma Matilda Gålnander
2. Bor - Svampvägen , Märsta
3. Syskon -  Bigsistah Amanda Littlesistah Moa
4. Ålder - 16 bast
5. Född - En vacker lördag kväll den 23 Januari kom vackra jag till jorden
6 Ögonfärg - blue hawaii
7. Längd - 1,67 vill jag gissa på
8. Skostolek-  39 såklart
9. Höger eller vänsterhänt - Höger
10. Stjärntecken - vattuman
11. Hårfärg - Brunett
12. Födelseort -  Där ja föddes?

DAGENS..
1. Låt - en hel del men vi kan nämna A MOMENT LIKE THIS i duschen
2. Saknad - danstjejerna
3. Kläder - svarta jeans, blå g-star tshirt och en grå munkis över detta - ohyeah
4. Smink - de vanliga som innefattar mascara puder och solpuder
5. Underkläder - trosor och bh
6. Mat - skolans ugnspannkaka OHYES!
7. Köp - no thingilingi!
8. Göra sen - plugga spanska liite till sen slagga
9. Godis- inte ett skit sen 31 december!
10. Pinsammaste - skäms inte över något.. typ

SVARA ÄRLIGT..

1. Tycker du om att plocka svamp - har aldrig testat =P
2. Tycker du om godis - Ja men de lockar mig inte längre faktiskt! Kasnke ibland men inte just nu iaf =)
3. Hur många gånger i veckan äter du godis? - aldrig
4. Äter du oftast nyttig mat -  Mat som mat!
6. Är du stark- Fysiskt ? nej. Psykiskt ? ja
7. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - vaderna tack vare min kära Therese
8. Tycker du att du själv är söt/snygg - jag är snyggast här på jorden. Sötast också
10. Du ger mycket komplimanger till andra - När jag känner att hon/han ska ha en så så klaaart!
11. Är du nöjd med ditt förnamn - Haha det passar in på mig. Mat-ilda. Mat är liksom mitt förnamn. Så ja, men skulle kunna byta :P
12. Du tycker att du själv är smart - Jag har mina moments!
13. Vad är det sämsta hos dig - Finns nog en hel del som jag inte har en aning om :P
14. Vad är det bästa hos dig -  jag är mig själv och älskar mig själv
15. Har du bra självförtroende - Ja
16. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Varierande...1-2 kasnke
17. Du tycker om att vara med killar - Jaja
18. Känner du dina grannar - Såklart!
19. Vad har du för färg på dina underkläder -  alla färger :P
20. Använder du BH varje dag - Sí
21. Svär du ofta -  ja lite för ofta tror jag :)
22. Gillar du skolan - alltid!
23. Har du någon gång skolkat - har väl hänt någon enstaka gång =P
24. Spelar du något instrument - Nej... :P
25. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Handboll innebandy och dans. Dans is my life!
27. Har du några tatueringar- nää
28. Har du några piercningar -  Navel och öron
29. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - så fort jag får chansen
30. Tycker du om djur - inte överdrivet mycket men dom är söta när dom är söta

BRUKAR DU..
1. Sova - Jag älskar att sova
2. Ta mediciner du inte borde ta - noo
3. Röka - Noo
4. Snusa - HELL NO
5. Ljuga - vita lögner
6. Skada dig - inte ofta
7. Klä dig i svart - nä har ofta något färgglatt tror jag?:P
8. Hata folk - Jag hatar att hata folk men det finns undantag
9. Lita på folk -  jag litar inte på något eller någon. Bara på mig själv
10. Skada dig med flit - om jag har en anledning och verkligen vill så kan ja väl göra men inget ja dör dagligen :P
11. Drömma mardrömmar - Ibland
12. Gå i skolan -  yes
13. Gå i kyrkan - om min mamma vill att ja ska kolla på henne sjunga EMANUEL så kan de hända :)
15. Vilja dö - Man tänker tanken men inte att man ska göra det liksom :P

NÄR..
1. Åt du senast - 2 timmar sen tror jag
2. Läste du ut en bok senast - i Spanien i juli/agusti med emeloojjj
3. Köpte du något senast - igår , kokosboll och fjestis in da uppehåll
4. Svor du senast - När jag sjöng fel i duschen
5. Sjöng du senast - Innan jag skulle koncentrera mig på detta :P
6. Klagade du senast -  När mitt vaselin va spårlöst och ja testade Sarys tips om att lägga sax och nycklar i fönstret...inte funkade de inte. (Hittade vaselinet däremot för ett tag sen ... så de kanske funkade)
7. Klantade du dig senast - kommer inte ihåg:P

HAR DU..
1. För många vänner - kan inte få nog av det
2. Förföljelsemani - vad är Det men jag tror inte det :)
3. Någon annan psykisk sjukdom - jag är typ dum i huvudet
4. Skadat någon - har jag säkert
5. Färgat håret - Jajaja :)
6. Några piercnings - men jaaaaa
7. Några tatueringar - nope
8. Egen dator - Yes
9. Gjort bort dig rejält - Ja allderles för många gånger..


Ytterliggare 12 saker ni kanske inte visste om mig =D
1. Så fort jag är ensam hemma sjunger jag. Inte är det lågt heller. Låtsas typ att jag har min egna konsert
2. Jag hatar när folk borstar tänderna och kollar på mig samtidigt
3. Jag har en förjävla humörsvängning
4. Jag älskar att bjuda på mig själv
5. Den ända jag vill vara är mig själv
6. Jag tror på ödet
7. På kvällen går jag runt hemma med fult hår och drogkampen tröja. med ett gnagarhål i halsen
8. Jag känner mig fänglsad i slalom pjäxor. Hatar det
9. Får fööör lättt skoskav
10. Varje gång jag ser bilar så bildar jag namn efter deras registreringsskylt. Ex GDA = Grodan
11. & varje gång jag ser en bil hopppas jag att den har EMG som registreringsbokstäver. Har lyckats se en !
12. Kärlek i mitt liv är uteslutet

Yeah

Mars är en månad vi kommer vistas i i 31 dagar. Ser ni framemot de?Jag gör. Sen när det är 1 april är det bounce!!

It is what it is!
ELIN OCH .. SOVANDE NICOLE?

RSS 2.0