If my design is ugly then so are you

Sitter here in my room och lyssnar muuuusic :) This is awesome. SKa nog börja skriva påengelska i min blogg istllet. Mycket roligare och finare än all fucking svengelska!:p Ska ta the bus in 15 minutes. Hihi! ELLER NEJ :D ja ska börja twittra De är so fun! :D men aa ja lyssnar på ugly me sugarbabes gammal goding. Feel good song!

God:P Twitter here i come. follow me there ya'll


The tip of the iceberg

Mikael Tornving ska inte göra annan film än Playa del sol. Johan Falk-filmerna är INGENTING för dig...haha eller jo..kasnke..^^ Men Tommy Andersson är ändå toppen (Y)

IDAG ÄR DET! THIS IS IT! Om en kvart ska vi gå till busshållplatsen och bege oss mot stan. ska även införskaffa mig ett par knäskydd! Om ja hittar de de vill säga..

Jag måste bara säga att dornas inlägg, det där långa där hon nästan skrek ut sinna innersta känslor, bra gjorde dorna! Gillar att du säger ifrån. Me gusta mucho!

Ikväll ska jag även läst klart min deckare + börjat på min uppsats. I HAVE TO. No gobacks.

Jag ska åka till usa och leva som i the hills. Med mitt snygga hollywood svall och en snygg tröja + en home made kalender (sen) ska jag leva my life bortom svenska kuster.

Nu ska jag borsta tänder (LITE SENT KASNKE I KNOW..) och sen packa klart. Amanda är söt idag. And so am i.

PUSS :)


someone's obsessed.. 


Cheer up and dry your damp eyes

idag har jag lekt kändis i stinsen. Jag svettades och mössan kliade. Ikväll ska jag sova hos jarnesjö och nu är jag arg för facebook säger att mitt konto inte går att använda. Vadå inte går att använda?
 Nu vill jag ha en ogilla knapp för hela jävla Facebook.



Men för att muntra upp mitt läge lyssnar jag på owl city. Tänk att kissie inspirerade mig.


oooooooooooowl city


:D:D:D:D:D:D

DETTA FÖRBLIR NOG DET GLADASTE INLÄGGET HITTILLS OCH FÖR EVIGT. ALLT GÅR SÅ BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OCH JAG ÄR GLAAAAAAD I HELA KROPPPEN :D JAG ÄLSKAR MIN NYA KLASS, ALLA MINA UNDERBARA VÄNNER, JAG ÄLSKAR VART JAG ÄR I LIVET OCH JAG ÄR MINST SAGT STOLT ÖVER MIG SJÄLV, FÖR ALLT JAG ÅSTADKOMMIT HÄR PÅ JORDEN....GUD VAD JAG TACKAR GUD ATT JAG LEVER!! JAG ÄLSKAR LIVET. JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAAAAAD ALLLLTSÅÅÅ VAD ÄR DET HÄÄÄR :D LÅT INGET FÖRSTÖRA DE BARAA!! MEN NEJ. JAGÄLSKARDETHÄR. LET IT BE THAT WAY.

OCH NÄR DARIN SJUNGER VIVA LA VIDA BLIR VI ÄNNU GLADARE. ALLT ÄR SÅ BRA ATT JAG KAN GRÅTA!! :D
LIVET GÅR SIN GILLA GÅNG.... ^^ 

 och min söta syster Moa fyller hela 15 år imorgon :) 
så hennes liv leker nog minst sagt lika mkt som mittt.. =)  
LOVE YOU




THANK GOOOOOOOOD!


Sabádo en la casa de Julia

Vet inte hur bra spanska de där (rubriken) va helt ärligt..
Kasnke vart helt korrekt, eller helt åt pipsvängen. Någon som kan rätta?


Jag har gjort det mesta av det jag ville:
- Jag åt en pizza
- Jag lyssnade på gospel
- Jag var med en bra vän
- Jag var osminkad med mysiga kläder dock
- Jag hade fixat misslyckat hår
Sen misslyckades jag...med den sista punken...MEN istllet för att glömma filmen hemma, vilket jag inte gjorde, så glömde jag filmjäveln i BILEN istället. Fint matilda, fint. Men istället blev det animal planet och wild hogs. Chips och tropiskafruktläsken från ica. Endast 2 rutor choklad gjorde mig glad idag också.


Imorgon ska jag dansa...och jag känner att efter min sömn inatt kommer nästa vecka gå fort som råttorna på kistas bussstationer..oj vad kvickt. Sen är det LOV


dance dance dance


Jag vet vad jag vill

och ikväll vill jag ha chips med en stor cola och en bra film. Bra vänner och fula kläder. Osminkat ansikte med fixat men misslyckat hår. Jag vill ha ett bra höstlov med allt vad det kan innebära. Jag vill dansa mig bort i ingenstans, och jag vill ha tillbaka min röst. Jag vill bli känd och bringa (svenglska) lycka till alla. Jag vill dansa mer. Jag vill skrika ut i världen att jag har det så bra just nu. Jag vill vakna upp med robert pattinsons armar runt min midja. Jag vill handla upp alla mina pengar, och jagvill ha jobbtider på coop. Jag vill åka utomlands och jag vill köpa en ipod touch. Jag vill lyssna på gospel och bli glad i hela kroppen. Jag vill sätta mig i bilen nu och veta att jag inte glömt någonting på bordet hemma. Jag vet vad jag vill!



Jag vill ha en pizza på det också

Vet du vad du vill?


Vad gör jag här?

måste sätta mig  och plugga stenhårt tills naturkunskapsprovet på fredag..
& DÅ ÄR DET 3 MÅNADER KVAR TILLS MIN FÖDELSEDAAAAAG! IN YOUR FACE


VILKEN JEFLA KICK-ASS WEEKEND!

Nöjd med min insats. All over. All in. Långhelg, maskerad x2 och allt va så aaaaaaaaaaaaaawesome! Som sagt, NÖJD MED MIN INSATS! & TACK ALLA MÄNNISKOR SOM VARIT DELAKTIGA :) Nu var det bara back to normal igen..med skola och en halv sjuk matilda! assså GÖR MIG SJUK eller GÖR MIG FRISK...can't handle this..aa!
15 veckor kvar tills man blir 17 då! Hahahihihahahho!& GRATTIS MADELEINE RÖNN som blev 16 i veckan:) puss!

Idag väntar bara lite ..ben & jerrys, JuliaSPellman & playa del sol! Ska duscha o städa upp lite o fixa o dona:)
KAKDEG IKVÄLL ASSÅ, LÄTT!


I'm chuck bass.


ja vill inte köra på henne...skulle ju va synd o döda henne..

Kan se in i framtiden...till sportlovet..

jag och isabelle frågar om vägen till times square

NEW YORK. JA!


Länge leve brösten

Godmorgon sverige! har vart vaken ett bra tag..mamma o pappa kom hem tjugo över 8 å då vaknar man som man alltid gör..pappa asså...haha! Nu sitter jag här och ser på våra bästa år, YEEEY :D och lyssnar på en låt som jag slumpat upp på youtube riktigt braaaaa mix :D läggger in den också. Ska till eurostop med elinp3lin också ska bli najs sen om 6 timmar ska man börja fixa sig tills ikväll RAINBOW :D hihi! KUL SKA DE BLI. Nu är pausen slut.



Långhelg!

Vi som är lediga och grymma nog att gå på RUDBECK är lediga imorgon! Och sånna kvällar som denna sitter man och gör ingen som helst nytta, men fick tips attt de på detta. OCH FAN VAD DET GJORDE MIN KVÄLL!! HAHAHHA


varför har ingen tipsat mig om det här förrut? VA?


jag e 100 gånger bättre än fifa 09 o leila K

Denna vecka är en eftertraktad vecka för min del. Jag är hemma alone tills fredag morgon, fredag maskerad hos nadine och lördag maskerad hos madeleine. Söndagen är som alltid, PLAYA DEL SOL! Denna vecka är gudomlig, nog om att mammi o pappi kommer hem med lite gåvor hihehhehahah förhoppningsvis...Lyssnar musik som jag gjort hela dagen också, och har kommit på vad jag ska vara på nästa halloween. Men förihelvete, bara emloj vet om...HAHAH! I DIE. Men aa...hha. Ett gott skratt där...! Men vi slår upp vecka 41 i ett stolpmanus, this is what it looked/will look like!

MÅNDAG - School as usual. Dans, och ja min vanliga vardag.
TISDAG - Åker till skolan...men inser att min röst inte kommer palla. Tar hem böcker och sätter mig hemma o plugga lite..! Sen kom koskenkorva och spellman, och vi sov lite chilla lite o såg DH liiite :) Soofta lite!
ONSDAG - Skola, och Brustna Omfamningar på resurstiden. På Sollentuna bio. Awesome!
TORSDAG - Skola...dans! :D Kasnke stinsen om ja orkar... =) Men dancilicious. ME LIKE
FREDAG - SOFTAAA O TAGGAAA Till nadine å maskerad, I am tha walkin Rainbow. I bring the sun out...
LÖRDAG - Softaa OCH TAGGA till Madeleines födelsedagskalas :D I'm chuck bass.
SÖNDAG - Inget annat än vänta på Playa Del Sol... och utvärdera denna underbara vecka! :)

Täääänkte på det där med atteee......slänga in en låt som julia lärt mig gillar och den här meningen påminde mig mucho om denna chica bonita.
 





Wont trust cause a hoe wont trust me

TAGGA INFÖR HELGEN


om exakt 16 veckor fyller jag åååår!

Jobbet på coop idag gick snabbare än vanligt, faktiskt. Det va najs & har idag tjänat mig lite pengar i bössan. 

Jag gillar att det stå Gillkol istället för Grillkol på skylten ovanför grillkolen. Haha!  

Nu väntar jag på tacooooos! Sista middagen med la familia sen imorgon åker mami o papi till USA i några dagar. Blir sköööönt =) HIHI! Imorse vad de american pancakes till frukost! Få en liten inblick i mamma o pappas framtida morgonar. Najsbajs, har några kvar ^^



Nu ska ja låta spotify göra sitt jobb och jag ska ikväll hänga med mina bondar till vänner!
Kanske ut o köra traktor?


I want you to know...with everything i wont let this go.
 These words are my heart and soul.
I hold on to this moment you know,
 cuz i'd bleed my heart out to show,
 that i wont let go


RSS 2.0