wazzuP

jag julia och nickan såg Alice i underlandet igår i 3D, värt! Blev skyldig julia 180 kronor också, inte glömma! Nu sitter jag här och ska göra något att äta sen sätta mig med matteboken i 1 timme innan jag ska in till stan till snackologen...bestämma tid för test..Yey vad mycket problem som har uppstått just nu ?! Wtf?! Nåväl..dans ikväll. Men ser mer framemot måndagens dansträning, sistaaa på länge :( :( :( :( buhuh...

i left my head and my heart on the dancefloor

tvåornas coverkonsert idag var grym, asnajs och jävligt inspirerande till våran konsert om 1 år. Dax att börja träna redan nu fan... :D "OVERTAGGED"!!!!!
elin julia och emelie badade for the first time detta år! Jag kom direkt från skolan och hade inget med mig, frös redan som jag var och kände mig inte redo så jag fick vara kameraman! Fick med julias tutte på filmen! hohoho! Imorgon har vi rudbeckare z-dag = lediga. Ska till arlandagymnasiet och hälsa på dorna vid lunch, käka lunch och hänga med henne lite på lektioner...också najs :) sen ska jag träffa ramona, och sen är det snack om BIO! ALICE I UNDERLANDET. Undra hur det slutar?! Har säkert blivit en aning sjukare nu också med tanke på att jag frös som ett asplöv(japp) hela eftermiddagen.

Har lyssnast lite sköna låtar på spotify...tänk att vi levt utan spotify, och överlevt?
Det är sant, Vi kan verkligen åstadkomma under!!!


hello hello baby

julia bad mig ringa. for no reason. ändå kul

we're gonna keep on dancing til the sun comes up


men kul

ni vet genvägsflikar man har under internetadressen? dom är ju en härlig uppfinning. men inte om man skrivit ett inlägg och råkar, notera råkar, trycka på en knapp. ibland går det ju att backa, och allt finns kvar. men inte nu såklart, nu när jag inte orkar skriva ett nytt inlägg som såg ut som det. såklart inte. men för att göra långt inlägg kort:

Sov som en gud.
Ska till kista idag, awesome.
Har historia och spanska idag, inte lika awesome.
Men man har ju sovmorgon, så ändå awesome.
Julia och jag ska kolla lite i kista. Eller jag ska iallafall leta efter min jacka.
OCh om jag inte hittar min skinnjacka i kista så åker jag hem och beställer. Nej juste.
Är ju inte hemma förns kvart i 10. och då ska man sova.
Så..nu blev de inte lika awesome längre.

Jag och Dorna ska gå i skolan tillsammans på onsdag, och det mina vänner,
DET ÄR FÖRJÄVLAAWESOME

you can't tell me nothing

TACK DORNA. UPPSKATTAR DITT INLÄGG. Du med dina typ 1590482904823 läsare... :))
dorna hur uttalar man ditt namn? Ikväll ska jag sova hos Jarnesjöööö som sagt och jag ska sova ut imrogon med några förhoppningsvis snygga byggarbetar som kommer väcka mig...på något sätt. kasnke....

Nu ska stina lyssna på justin bieber och jarnesjö längtar efter frukost :) GODNATT

leaving for the sun

ÄLSKA VÄDRET!!!! jag tackar inte nej till detta. ohno! Ska ut med hunden min sen bege mig mot sollentuna för att köpa chips. sen ska jag till jarnsjö och sova där..skönt att kunna gå upp ännu senare imorgon, jag har sovmorgon till 10.25 OCH jag är i sollentuna och ca 2 minuter med buss från skolan..gr8 m8

loners = matilda och linnnea. riktiga loners

no need for you to go anywhere

godnatter som emelie nyss skrev. ja godnatter. sista natten i min egna säng förns torsdagnatt. ska njuta till de sista. imorgon ska jag gå från häggvik station till rudbeck på 30 minuter. ska även hämta upp nycklar hos jarnesjö. hey!


make it shine like plastic

har nyss hängt upp en efterlängtad morgonrock på min dörr! mahah bäst att passa på när kära syster är borta, och jag tog din hängare som hängde på din dörr. don't worry, du kommer inte ens märka att den vart borta. under rocken hänger min lördagsklänning. min lilla svarta. den som kommer göra mycket i mitt liv. bara jag inte växer nu och den blir för liten. för lite tajt är den redan. ska man vara fin får man lida pin. a så sant.

samtidigt som jag och brandtman diskuterade svenskarnas förlust på fantasi (då vi alla ser exakt likadana ut i klädsel) så insåg att jag ska köpa ny skinnjacka... som sagt 300 lägger jag ut på saker. inte mer.




med min egna vilja (..dorna..) skulle detta va ett köp jag gjort long time ago..men då fanns den bara i 36..
men vet ni?  38 is the new size zero


vad. glad. man. kan. bli.

- du har gjort mig till en positivare person

I love the way you know who you are

måste blogga igen. för min egen skull, framtiden. att läsa denna blogg är det bästa man kan göra, på riktigt!!!
Nå, det är den 13 april och imorgon har jag spanska förhör. fick veta idag att jag Inte kommer få en IG varning hemskickad...i historia...vilket lättade mitt hjärta. hur ska detta firas? Lördag. Ohh yes, LÖRDAG

RSS 2.0