...........det tror jag inte heller

snart börjar oktober vilket innbär Förändringar i livet och jag ska påbörja ett något nyttigare liv. svårt kommer det bli... men måste ju börja ngn gång. och det blir nu i oktober känns lite halvt bra att börja där. men nu, färdigduschad som jag är och klar för sängen ska jag göra något för magen för jag känner hungerkänslor. imorgon blir det DH och kebab Fyfan vad jag är GLAAD! =D eller inte för på studiedagarna torsdag fredag ska jag plugga aset av mig för jag har 5 prov dom närmaste 2 veckorna och ja jag känner mig på vägen till döden, den gröna milen i am walking on. men Nej, nu ska jag bege mig till kökets andra sida :)

nej de betyder ju inte att jag kan fucka runt hur som helst!

slut med praktical work experience, ja kommer sakna mitt ställe! Men ja ska börja jobba i januari om inte senare. Har gjort bra intryck och ska bli tipsad av coachen oooooh avUNDSJUKAN STIIIGER!! har jobb till 2009! Känns bra för i sommar drar vi till usa i hope oj fan då blir deshopping i alll oändlighet. men nu sk jag sova :D imrogon har vi en fullspäckad dag att se framemot. Godnatt:D

ursäkta mig men... kolla hela!


jag va tvungen!!!!! KOLLA HELA


Mariah Carey - God rest ye merry gentlemen



ryyyyyysningar


-------------------

ännu en dag på prao =) Känns ganska sådär bra nu är det 4 dagar kvar hoppas jag gjort grymt intryck! cashflow. men nu är det i ditt ansikte på tv så jag är glad :) och nästa tisdag har DH premiär klockan 9 som vanligt och perfekt för då är min lediga day yesyesyes! & idag fyller min kära yster 18 år så henne ska ni gratta:) Grattis och som vi alla vet har du haft den bästa födelsedagsmorgonen gullis .. tårta och grejer. sen somna jag om och vaknade inte förns kvart i 9 känns lite sent men jag hann i god tid ! Till rasten! haha skönt =)

tänkte att ..nä kom inte på någotö. blogtorka. men ska göra annat nu =) <3 låten
tack o adjö, korven e dö

BLä'äfääfdsa

THIS LOVE HAS TAKEN ALL OF MY ENERGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!








det står mellan två saker. skratta eller gråta


The forgotten son?


Sum 41 - Walking Disaster

i can't wait to see you smile, i wouldn't miss it for the world


This love has taken all of my energy

sitter här i ensamhet och ska snart börja vakna till liv! vaknade hos daya maya och har nu kommit hem den lååååååååånga vägen från smedsbol? aa så e de. träffade julia lite och ska snart som sagt vakna till liv! ikväll ska jag och danielle hitta på något, sen ska jag hem och sova sen imorgon är det bio med alla som va med på jessica wgs partey förra helgen. Mysigtmysigt =) men nu har jag inget att skriva :P Hejdå 8-)


Boys Boys Boys


My bad reputation

efter en förjävla hets gårdag så mår jag jävligt tröttsamt just nu! Jag har försovit mig, min navelpiercing har åkt bort (som tur att jag köpte en i spanien och har den nu! hihi) och jag har brist på pengar, jag är trött och har vart borta lite föör länge från coop... busigt ju och ja har skuldkänslor!! wtf matilda du e ju så jävla duktig.jag förtjänade det här! så :) inga skuldfeelings längre. känns bättre än 2 sekunder tidigare :)  och nu ska vi fixa in några låtar på ipoden, inte för att ja vet vila de blir men ajaaahhh får väl kolla ztv o mtv å hitta nytt till både mig och systra mi, hennes kväll! Jag ska själv bege mig till landet och sen får vi se hur kvällen lägger sig... giftermål har jag hört?! och någon fyller år!  grattis! 

Haha måste bara säga en sak idag på min prao har jag försovit mig så jag kommer grymt trött dit, så ska jag plocka upp köttbullar och falukorv. då kommer en finsk 70 åring och säger " nuuuu vet jag vad jag vill haaa. faaaaaalukorvn ska vi ha!! " Hahahahahaha fan vad jag höll mig altlså!  tänk er finländsk dialekt, en tjurig gammelmormor typ. haha oj oj alltså. höjdpunkt =) Höjden på dagen liksom!

äsch. snart är klockan 5 och då borde jag börja vakna till liv igen. nu ska jag bara ta det Easy. 

By The Way Folks; jag kommer gå St Erik gymnasium. och amanda bor i stan. underbart! Hela framtiden planerad. mi liki :)

vilken dag!

och det är inte vilken dag som helst, det är Onsdag med stort O och jag ska snart i väg på dans =) Prao idag va lika kul som alltid. idag kom lite folk och hälsa på också :) Filip jacob, emelie julie och ankskit o månsen de va kul me besök ! har kattmat lukt på händerna vilket Stinker grymt men vad gör man liksom :) tvättar händerna såklart!

och felix träfffade man på vägen hem, ett ganska trevligt omen som bara hände på den oanade sekunden...! shit va ja skratta :P men åter till inget och tillbaka till allt Jag vill ha pengar för jag ska köpa allt jag vill ha... spyr på denna brist på cash eller asså ja har inte det men ändå har jag det och jag mår piss utav det:P villl bara fylla 16 så jag kan få Jobbb!!! Då har jag blivit hel igen. och nu är jag lite halvt helt om man säger så.... suck.

men ja känner mig tvungen att bege mig till dansen snart om 5 ynka minuter ska vi till bussen jag o systra mi. den lilla. amanda däremot fyller 18 snart och nu längtar vi tills hon flyttar hemifrån! Vi har grymmaste planerna :) jag och den större alltså :) OOOH MAAJJ GAADD ja längtar! ja ska ju betala lite hyra. gå på skola i stan, och bo hos henne. allt blir så bra allting!men nu sksa ni få se en sak jag saknar lite och mycket;

skolan och denna solpärla! eller något :) gullgullgull



fuck. trodde de skulle va en bild på marcus lundgren :P men sary är ju annat. saknar dig sary, så jag biter på naglarna.
för ert intresse åkte en nagel av idag. och över de röda köttet JAG HAR ONT :( usch.. illa. blödde igenom mina vantar från cooprään. synd om mig :( blås på mina fingrar! men Hejdå for real =)

hej hej hallå dagboken!

det är tisdag som vi gott vet om och jag har haft prao i 2 dagar! på coop!

jaha vill ni veta hur de va? oväntat! =)
Började och fick plocka upp lite allt om allt, sen slutade jag vid 4. Idag fick jag frontera eller fronta eller konfrontera eller vafan de e ja säger Hela dagen och fick sluta 3. eller jag smet hem 3, hon som jag typ får order av hade gått så då stack ja :D Busfrö!! och nu kollar jag på barnprogram. detta är ett skönt tillfälle i mitt liv jag kan luta mig tillbaka och inte göra något. ska förresten gör en ny blogg. nytt liv, ny blogg! Så, snart informerar jag er som vill veta..... Yes yes men ska komma på något fiffigt att heta. roligt typ, ska sova på saken. men iallfall innan oktober ska jag ha bytt! Så yes :) yes yes yes!

med mer bilder och mera roligt. nu orkar jag liksom inte bry mig :P måste göra något roligt uttav det hela liksom inte bara vitt och svart.. men men nog om mig Såg ni på I ditt ansikte igår? Bäst ever! hahaha fan vad jag garva. magnus betnér är bäst fyfan, och jag ska köpa ny ipod och det ska bli förjävla skönt men har ångest om vilken färg..lila gul eller orange :) VILKEN TYCKER NI ?!?!? Lila kommer det bli :P eller orange. elle gul. Åååh ÅNGESTOOO!!!!! Ska först sälja min greeny beauty till andersson (andreazon) om han vill ha den. eller han måste vilja ha den :P annars vettefan. blocket eller liknande!

och hål i väggen. gott folk vi har fåttt mycket roligt på tv i höst! me like! Men för all del, nu beger jag mig bort. ska väl tummrulla och gömma mig för killarna som så mycket hela tiden kommer och knackar dörr. fick tillomed mamma att ljuga för dom idag! HaHAH SYND.

...och för ert intresse så lägger jag nu ut öppet på internet så alla kan se och läsa Jag Är En Strippa

natten e ung

hade det mucho trevlo ikväll & inatt, nu sover dojjan o ja ska göra desamma. återkommer imorgon om inte i övermorgon, men imorgon e de bögsöndag och det blir lite Dumpad! Spellman ska väl ringa också antar jag... :) sen ska dojjan hem 12 och sen på måndag börjar prao. men åter till första meningen som är fet..

...och det gör jag nu :)


Daya maya använder sig av djupa andetag när hon sover.. väck inte björnen som sover! de hade ja inte tänkt heller =) godnatt. med smink och allt, men SO WHAT? I'M STILL A ROCKSTAR(8)osv....



nu skka ja VERKLIGEN stänga fönstret och av med tvn sen ska mina ögon stängas och öpppnas när dom e redo för en ny dag.. Blir nog ben o jerry glass imorgon vilket jag ser frametmot med normala bokstäver med ett annat uttal när ja säger det. godnatt bloggen och alla som läser! klockan är snartr 4, allt för inatt.

ORDNINGSVAKT

Här sitter jag i min ensamhet och "sjunger upp", Heaven med Fia och Halleluja med melina, kasnke blir något mer You never know =D  Ska snart börja fixa mig, och nu ser jag på klockan att jag ska vara på väg om 1 timme...suuuucckk måste stresssa allt!

- duscha
- platta håret?
- Sminka mig
- klä på mig
- Gå ner till skolan
- skriva ut en text
- sjunga sjunga sjunga SJUNGA!!

för ert intresse har jag knarkat te idag, 4 Stora glas på snåla 30 minuter. det brände i halsen! Hoppas det hjälpte! Nu börjar det dra ihop sig, halv 5 ska jag vara nere. Ska möta upp danielle först, sen ska hon sova här sen imorgon e de bögsöndag... sen prao.. men för alldel nu ska jag faktiskt ner i duschen! Nås på telefono.

RSS 2.0