Matilda Yao

Ey!  matilda här. hon som rockar tjockt med fett..
iaf imorgon yster hem! Miss yaahh! men ååååå bloggtorka IGEN återkommer när de e blött!

Natt hos kostiainen

NU kallar playa del sol och smekmånaden så godnatt :D <333

ishmahata

Jag förstår inte det kommer inte en dag när jag inte är trött...så trött på det här. (!?) :D
Men nyss pratade jag me kära syster Hes som hon kallas:D nu ska jag göra annat o återkomma! hej

I AM COMING HOME, TO THE PLACE WHERE I BELONG*

så var man hemma igen :D har sett en älg. kankse 2. eller 3? och en bock! Shät Lå. sen har ja shoppar på Dollar , finns även i USA så elin har också shoppat där! ett par brillor! Jotjoehejfan. jag är skit hungrig men orkar inte äta...snark. kommer sova Gott ikväll alltså. skoja inte:D men nu ska jag lägga mig .. vilket ja redan gör. aja något händer väl :D Puss!

& foten är stukad... och här kommer en bild på en tröttsam dag efter storstaden Edsbyn!! FotograF: hEnke larsson



vinkla på huvudet till vänster så blir allt som en dans på rosor!  Med katter i synen Men drygt blev det tack o adjö. korven e dö.

watch your fingers boy, you might get burned

Äntligen Lämnar Jag GhettoMärsta! tack! Ska till somarstugan och kommer hem på lördag, lagom till elins hemkomst också. oj vad jag kommer ha mkt att berätta om Flytis! Shit , åka fyrhjuling med kussarna o grejer. avundsjukan stiger till det obestidliga. Men nu ska jag packa färdigt och vi får se om en trip till arlanda imorgon inflyger! vet inteom jag pallar bli klar ikväll. Hej då på ett tag, anna bli inte ledsen jagkommer tillbaka :)



On the coke side of life.

Finish it

Chulululu :D allt bra? ja med mig är det fina fisken.  inget mer att skriva än att NICOLOLOLO  FYLLER 14 IDAG GRATTIS BEBIISSSS <33333 åt kina med tjejerna - julia (och elin som är i ett ökänt land....okänt? ) sen gick vi ut med och gjorde ingen som helst nytta de va kallt o ja va seg sen går vi hem o lyssnar på jonas brothers <3<3<3<3 Hello  Beautiful goes the favourite eller något & Goodnight and goodbye, S.o.s & hold on Me Love All Of The Låtar <3333 me andra ord är the jonas brothers bäst funtar på å gå på konsert men näää ... nu skaja in på ansiktsboken & pläjähäd. LATER(angeliarösten)


Juste. snacka me angelica i telefonen idag. om jag blev rörd. jag har räddat ett liv gott folk. jag har räddat ett liv tack vare mina sanna kommentarer och mitt leende. om jag blev rörd. jag har räddat ett liv gott folk, jag har räddat ett liv.

mjää.. wtf.

MIDSOMMARDAGEN (!?)

igår somnade jag 5 och vaknade 12 och drog till väsby där inga affärer är öppna DUM SOM JAG ÄR, KLARt det inte är det det är fan midsommardagen. aja kom hem, åt kött och nu sitter jag här. harnyss pratat med emeli hon är på väg hem snart :D kuuul saknar att umgåsmed folk har vart död nästan hittills. igår va det midsommarafton nu är det midsommardasgen och snart ska ja in i duschen och fräscha upp mig :D känns bra. men ikväll blir det förmodligen en emelie kväll kanske plus lite julia :) WHO KNOWS ska höra av mig till henne lul. Nae.
måste lägga till att jag igår så Smekmånaden och Månadens Hunk blir då.......................


ashton kutcher. with no doubts. (?)

sen blev det lite pirat tittande, och jaa jag älskar den filmen så den får bli typ..månadens..saknade..film eller något:D


Såååå.. efter detta somnade jag gott. med vanliga bokstäver. nej nu beger jag mig till annan underhållning.
&bara så ni vet...i dont have
V I P

glada goda midsommarafton

ska firas i knivsta i år igen på fina dagen, sen bär det av till svampis där vi ska umgås.. jagmoa&jennie. MaaAlIIiin också ;) men framförallt äter jag godaste mackorna nu. med mildost. ja, det är godare än vd ja trodde. men ja är lite halvt seg så de blir en skön midsommar iår, igen. tudululul. och allt denna snack om "ackelex" (görnarravelinsomintekanskrivaåäö) nämen  han drev bara med mig .. jävla jävel:P vart fett lack. haha men sånt e livet:D elin? har du det bra? Kan förutse ditt svar. JAAAAAAAAAAAAAAAAA. men nu måste ja äta upp sen bege mig ner till duschen och skölja mig av mig lite smuts (?) och sen bli färdig för kl 2 begär det till knivsta. hoppas vädret håller i solen för annars FANIMIG läggerjag mig någon annanstans...
HA
HA
hA
HA
melina, gissa låten som blev på radio. WHEN THE MOOOOOOON IS IN THE 7TH HOUSE, AND JUPITER ALINES WITH MARCH...THEN PEAAAAAAACE WILL GUIDE THE PLANET, AND LOOOOOVE WILL STARE THE STARS! :D

elin? i am sending you an S.O.S

nu sitter jag i köket och kollar ut och har en bild jag kan beskriva med tusen ord och av dessa tusen ord väljer jag inget ord alls OBESKRIVLIGT liksom. sol-moln-sol-moln gå Och Dö SvenneWäder! ORKAR INTE, nsart blir det spanien och CHAUUU ja längtar. idag blir de chil sen ikväll de är en annan fråga... imorgon är det midsommar ska spenderas med familj och vänneroch sen r det helg sen och amanda till sakyntos (skrev som de låter) och jag t ill flytÅsen Sommarstuga. äntligen bort från Mörsta! ööööhh.. haha 8-)

Igår kollade jag emelie malin och nicole matchen i mitt vardagsrum. jag satt i korta soffan till vänster, nicole bredvid. emelie ensam i långa och malin i fotöljen. bara så du kan få in en bild! vi åt godis, jaa fölåt. sen gick tjejerna hem och jag kunde inte sova så ja satte mig och gjorde inget som helst nytta. imorgon kommer mer skvaller, för jag ska få höra lite ikväll om mitt såkallade EX..............men puss på dig!
knner mig skyldig att skriva vettigt också. så elin känner att hon.. aa inte är helt ute ur leken liksom.

Matilda har tat' en Break men är Tillbaka

ibland har man ju så kallad bloggtorka. vilket innebär att hjärnan har torkat ut på ideér och nu har jag bloggvätska eller något, en massa ideér?! haha nej, men ibland ärman bara rastlös. jaha, ni undrar vad som hänt mitt liv dom senaste dagarna?! Okeyyyy;

Slutat skolan dårå, sköna fisken! Sen nu ska jag luta mig tillbaka o känna att ja lever! haha elin har dragit till USA och vi  ser henens nylle strax efter jag också kommit hem från flytÅsen..sommarstugan ju. Om 5 veckor bär det av till spanien, det är snart framme Wiho! Sen nu är de snart midsommar alltså har inget mer o säga som e intressant :S jo vädret besviker mig. vädret Suger. Hejdå sverige,nu ska ja ut o powerwalka!

bfgdsnfsj

med en trögvaknande morgonkula så vill ja bara Sova men det får jag Inte idag ska jag Sova på eken cup men innan ska jag Sova så jag slipper Sova där. IALLEFALL , JAG OCH JULIA SKA PACKA OSS FULLA OCH DRA TILL EKEN MED ETT 6MANNATÄLT DET SKA BLI JÄTTE SKÖNT. attt åka tåg med sovsäckar och hela köret. Oj vad detta blir händelserikt! har tåg&blåbuss beskrivning tack vare sl.se, thanx! Snart ska jag äta frulle sen skriva pack lista sen packa de som står på packlistan sen kontrollera att allt som stog på packlistan är med sen ska jag faktikst..packa ner det igen. & sen duscha. sen vid 4-5 drar vi väl.. om inte julia vill annat. de är ju min syn på saken liksom. min vinkel. men nu ska jag hoppa i taket lite, försäkringspapprerna till moppen har anlänt och jag kan köra den snarast! jag känner mig Happy med feta kursiva och understrukna bokstäver. yey! ja, jag är stabil att åka med. fråga bara denisew atp' mahahahah
Nej nu ska annat få ansträning av mina fingers. never make love to a bear. D.S (aaa tv in the middleofthenight can be..?)

& så kan man komma fram till att man slåss ibland...självförsvar. eller om de inte a självförsvar va de ngt annat jag ine kan ordet på :D men ni fattar..mina Smarta Bloggläsare, jag älskar er :O MEN HEJDÅ, bloggen keeps me doing this, not good.
ihateyou!   klockan är snart halv 12. det här är ekot.




eko eko eko eko eko...

jag har slutat gå till skolan

av en slump blev det den rubriken. men undra varför, de är sommarlov klart som fan jag slutat gå till skolan. just for now.
måndagsbarn på ztv. och matilda i en säng. matilda som ska dammsuga & sedan tagga iväg. men ja jag nås på mobilen! harebra Hej!

2cool4school

eller alla är ju de just nu, LOV och det känns bra brabra:D idag vaknade jag med elin by my side och vi drog oss isängen, ja snarkade tydligen inatt, ja som aldrig gör de:D känns lite fascinerande. iaf ikväll ska vi äta midda me family ute, sen hem och va hemma om ja inte drar ut i en skön sommarnatt, annars får de vara. & nu känner jag för att inte sksriva mer. har en period. inget att skriva perioden. du fattar va ja menar när du upplevt den sjäälv;D hare bra,hej

Dagens låt: Dana Clover - It is you (i have loved)


om 24 timmar har jag sommarlov

& har haft det i ett antal timmar. kasnke 4. eller 3. aja jävligt härliga timmar kommer det bli dådå! Efter en skoldag som började 9 och slutade 12 så är det skönt att va hemma och ta de lugnt som jag är så bra på! sitter här med far i mina ögon och vi ser ut som två datanördar! kasnke e för att vi e de ... :D han spelar spel på blip. i mina ögon. men nä han jobbar. jag skriver bloGg. funejj hunejj! har städat hela garderoben och fixat och donat så nu känner jag mig fri från stress och kan bara luta mig tillbaka och känna att jag lever , och gud vad jag älskar det. i looooove it.


Lyssnar på just nu : the way i are ( timbaland för Seg0s )

äter ostmacka. och ska nu ut i denna sköna sommarsol. nää ska först in på PLÄJJAHÄD o känna mig välkommen. men hoppas de smakar!


dagens fråga..
Vad är kamasutra?

skön söndag

ska snart fixa mig inför en kista trip. & jag måste ha skor! såå ... har ett mission ahead of me.
igår tog jag det lugnt med tjocka,undersktrukna och kursiva bokstäver. & skönt va de! jag gillar miss marple. typ min nya mormor eller ngt. nää, har ju redan en :) <3 men jag och käre yster åt för lite godis och gjorde ingen som helst nytta till 2 avsnitt av miss marple de gick bra sen skulle ja sova vilket va skönt och min skönhetssömn gick inatt på 11 timmar, YES! skolavslutning påtisdasg, kan behöva lite sömn nu. me nnu ska jag börja fixa lite annat pusshej!

<3




tainted love

förlåt för no uppdating, men damen har vart upptagen..med inget jävla ting. börjar känna att jag verkligen lever! Sommarlov på tisdag, är inte redo rikgitg..ångest över what to wear. men men något gulligt i stil till mig! Yummie!
nicole tog nyss sitt pick och pack och drog, har också hunnit med att göra 2 prov på connys idag. ska göra slutprovet eller va de heter imorgon bitti, måste klara måste klara måste klara! annars........ aja. annars blir de fredag istället :)

bortsett från all denna tråkiga hets sååå insåg jag att om 7 veckor är jag i spain. with my espanola family. eller va man säger. jag kan inte säga annat än att jag längtar! EMELUUUUUUUE :D

men eftersom vänner är på tv & min hy ska ompysslas måste jag faktiskt lägga ner för idag... återkommer

peace

i'll be there before you know it

efter en utsökt helt är jag slut & vill känner inte för att skriva blogg... asså jag menar är slut överallt. i hjärnan dvs så finns inget bra att säga. men helgen har vart lyckad!! kasnke återkommer...

se mig hör mig rör mig hur svårt kan de va?

RSS 2.0