HOT MESS

GOD FORTSÄTTNING :) har kollar harry potter idag och mysigt. ska snart platta håret med den nya plattången hoppas den e gryym tjoghej! :D först ska ja fixa amandas outfit for tonight, HELL YEAH jag bestämde hennes outfit ikväll. hahah får se om den stannar eller om hon byter...you never know ^^ nu kommer hassssemus pussshaej:D

GOD JUL

GOOOOD JUUUUL! :D:D 23 TIMMAR KVAR PÅ DETTA DYGN. SKA TAS VARA PÅ. NU SKA JAG SOVA OM 6 TIMMAR SKA JAG UPP OCH KOLLLA CAMP ROCK TJOHEEEEJ :D:D:D 


The thing about life is that you really don't know what is about to happen

jag är så pepp. ska börja planera min tjejmiddag..eller va man kan kalla det. Låt det göra vad det vill. jag blir 17 och då ska jag för 17 fira mina 17 underbara år. Onödig ålder, men den ska firas med ståhej och pompa. Säger man ens så? JA DET GÖR MAN FÖR HETER MAN MATILDA GÅLNANDER SÅ SÄGER MAN VAD SOM HIPPSANHEJSAN MAN VILL :D

Uppesittarkväll

Det är bäst att sluta hoppas för jag kommer aldrig vinna något på bingolotto! Jag får bingo, men inte fan går jag vidare till tv....inte kuuul. 3 timmar kvar nu tills den stora dagen :D

Har inget kul att skrivaaa...gah. Allt är klart iaf tills imorgon :) Utan papis..hihi hej papi.
PLAYA DEL SOL SÄSONG 2 GÅR ATT KÖPA PÅ DVD. TACK ELIN OCH EMELIE FÖR ATT NI GÖMDE DEN FÖR MIG. VÄRMER. VILKA VÄNNER MAN HAR :)


i can feeeeeeeeel the pressure

Asssså dagen före doppardan! Idag ska man alltså städa sönder och i hets köpa allt de sista:D älskar stresss!!!!!! ska till kista och kanske stan för att fixa de sista dådå..kommer säkert dö av trängsel överallt ja orkar inte me sånt...aja får belöna mig med 100000000st skinkmackor ikväll :D:D:D iih! Uppesittarkväll också... assså :) älsakr julen:D vem gör inte de liksom! sen fyller ja år om en månad nu yeassss :D


Piano är sköööööönt

jag somnade nästan idag när linnea spelade för mig. Det va de finaste alltså...ja jag somnade..nejdå. inte alls. dock strulade SL igen, inga förvånade, och jag har gått en promenad hela vägen hem till svampis. Skönt eller inte ..

imorgon är det skola i 3 timmar elelr det är ju inte skola bara massa uppträdanden tjoho life is a w e s o m e :) JULLOVET NÄRMAR SIG!! med STORA STEEEEEEG

nu ska jag spela lite piano för mig jsälv :) har skrivit av elins fakta om antikens gudar på datan så nu är jag klar...ska kasnke plugga på dom lite också. kasnke bara. bara kanske.

Hejdå:)


girls girls girls



kan inte summera mig kort i denna helg. den har bjudit på allt såattsäga
imorgon är det sista dagen i skolan fyfan vad awesome!!! och idag har jag ätit julismat! gott vare.
imorgon väntar matte svenska samhäll och spanska. S k j u t m i g

näää, russsian roulette o ja skulle överleva i swear :D nu ska jag göra teeeeee!


no words.


Give us hope when it seems all hope is gone

hejtjailingonskogen! staden bjöd på byxor och ett pommes. Lite sprite. Mamma bjöd på kycklingsallad och de va naaajs! Snart ska ja bege mig mot odensala för att fira juuul med the ladies ! ! !!!!  :):) hej hå bra humör.
Ska fräscha min sminkning ltie och fixa de där lilllla extraaa sen ska jag skita i att locka håret idag. känner att de inte behövs, jag är snygg nog :) hihihiih!

dorna om du skulle se mig spela piano skulle du va stolt.....jag kan en del av yiruma - river flows in you (sök på youtube kasnke...)  ska visa dig någon gång! Samtidigt kan du visa mig några dansmoves. Deal??!?!?


JULLOV nat

nääää ja får ju jullov om 4 dagar men tursomhaverbarnenkär så är det helg 2 utav dagarna:) och en skoldag. Sen en dag med massa shower eller vaman kan kalla dej seeeeeeepeee...
Idag ska jag föralldel till Das Stockholmas med JuliaJULIAjuliaJuLiaAAA! ja döööööööööör sååå nervööööös.... seeen de e minijulAfton utan kalleanka och kan du vissla johanna dock...bläääää men de ska bli myyyws på hööwg nivwwwååå! har en present för 97 kronor. ska man lägga ner 3 kronor till så folk blir nöjda kanske?????? nä. Går till tuggummiautomat. Nu ska jag svara på elin kostiainens sms och jag ska sminka mig yey för det är FEST!

Detta var nog de mest ..någonting..inlägget på länge. Don't you thinkilinki?


Andra Dagen

Jag skulle vilja
 

men om en och en halvtimme ska jag mot stan..



säger bara svinis sprutan kan ju bara.. "#¤/#&"/¤/"&%#"



.....fuck off!!!!!!!!!!


mes o manos..eller va?

dagen till ära gav mig ett vaccin mot schvinefluuuue. Och en oanvänd sovmorgon, plus MAX vg på matteprovet. Jag klagar inte, en vecka kvar i skolan och jag kasnke blir hemma imorgon yeaaah om inte, så har jag iaf bara en lektion..lite onödigt o skippa school..men ja skulle ju bara gö de om ja e sjuk för scchvinefluesprutis. men för all del ja är inte lika mesig som brandt.

imorgon som sagt eeeen lektioooon HUR KÄNNS DE NU VAVAVA?:)bra



och med det säger jag...?


yuk

jag hatar när man bara skulle vila ögonen för att bara ta det lite lugnt o bara gosa ner sig, när man 2 timmar senare vaknar upp och har ångest och förundran om varför man somnade? JAG KOMMER INTE KUNNA SOVA IKVÄLL KAN JAG JU SÄGA. JAG VAKNADE NYSS........GAAH......


best wishes


Things are looking up

har haft the (e:et ska sägas som ett i typ) most awesome weekend :D helt jävla sjukt najs å allt, ja e supernöjd :D I fredags hela dagen var det luciavakande aaaalll day long :) mysigt med stearin i håret för mig som lucia dom 2 sista gångerna men de va vääärt :D roolliigggtt. Sen dagen efter (lördag ...) gick jag upp klockan 4 för att fixa iordning och få skjuts av papi till kryssningsbåten:D Hämtade upp grabbarna grus på vägen och vi kom fram och de va najs. Vi fick egen hytt och det va najs. Vi fick en dans gjord och hänga i lite mer vip konferens-hej-jag-jobbar ställen. Det var NAJS. Mindre najs kan vi ju ge till maaaten jag är så sjukt besviken :( :( :( :( :( aaahhh ja åt inte någonting nästan....vad i HeLvEtE??!!!) nejmen det där var verkligen inte så lockande som jag hoppats. Hade sjukt höga förhoppningar though..men aja. Vi sjöng o dansa hela nattten seeeen vi går till hytteeeen o chilla galet o de va süper naiiiiizz! somnade vid 5 och vaknade 6 av att en städare kommer in (andra gången, jag troddde jag hade drömt det den första gången^^) och säger att vi är framme i stockholm. Avstigning nuuuuu(finsk dialekt). Kom hem kvart över 8 imorse efter en fet prominix till ropsten o sen åkte vi hem...jag som va så piggg.. det försvinner nu när ja häckar framför databurken och jag kommer ju knappast kunna plugga matte då kommer ja ju slockna...ganska synd faktiskt ... :P MEN 5 AV 5 TOASTERS! JAG HADE KUL!

                                        skulle du vilja få mig i en present under granen?


 meeen nu sitter jag här nu o lyssnar PaARamOre :D
HONESTLY CAN YOU BELIEVE WE CROSSED THE WORLD WHILE IT'S ASLEEP. I'D NEVER TRADE IT IN CAUSE I'VE ALWAYS WANTED THIS AND, IT'S NOT A DREAM ANYMORE!! OHNOOOOOOOOO IT'S NOT A DREAM ANYMORE, IT'S WORTH FIGHTING FOR! gah musik det är som julkulorna på julgranen. Fulländar liksom :)

Nu ska jag äta frullebulle o plugggga...tråkigt som fan. Kasnke ta en prominix med mollsan också för att få lufitsh..najsisj :)

e r i k

erik är min magiska man. jag ska gifta mig med många män och erik är en av dem.



JAGOOOOORKARINTE BLI KÄÄÄÄÄÄR!! GAHHH MEN ERIK ÄR FAN UNDERBAR


åååhhhhh...

jag kan bli helt jävla gråtfärdig när jag tänker på hur mycket jag saknar dorna amani i min klass!!!!!! DORNA I MISS YOU TOOOO!! :( asååååå den människan är helt oersättlig....denmännniskan asssåå!!!ååååh blir så glad varje gång ja träffar henne på bussen igår lite spontant kan man nästan säga att de gjorde min dag!! oh god i miss you!! ....

               

aaahhh

soooovmorgon imorgon!!! om 12 timmar sitter ja på svenskalektion o dör av tristess :) a w e s o m e .....
men asså ja har så ont i huvudet så nu ska jag ta en tablett (låten haha) och soovaaaaa oo de ska bli jävla skönt!


GODNATT BLOGGEN <3

ont i huvudetttt!!

hey everyone. KOlla på i hennes skor nu den e fan bra:) de börja nyss kaaanske borde springa till tvn...i think i will...brb :)


hejhå smugglapå

hade en lektion idag(!!!!) dock gick lektionen förjävla sakta och ja hatar svenska...SKÖNT att ja slipper de i sista perioden! Nog om det, idag har jag köpt lite julisklappisar och vart på sången. Fick FINT sällskap dit kan man säga!!!gahhhh dreglaaaaa <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 hehehihih.

seeen ja kom hem va seeen nu ja ska duschaa seen de e DH!
A W E S O M E N E S S!

(ja hej på dig du)

Ska take away my makeUp Nu OCkså =) Sen idag kom jag på mig själv att stå nära min spegelbild och älska det jag såg. Tjohej de va en underbar upplevelse så hela min dag har vart jävla bra!

Har ätit gott ocksååå...OCH DETÄR 24TIMMARSKRYSSNING I HELGEN AWESOME! :D


sörjaaaa

 

man kan säga att för 1 vecka sen, exakt, så stog jag och hade inte mycket väntan kvar...paramore kom på scenen och allt va såååå värt. Jag glömmmmer aaaaaldrig!!!!!!!!!!!! Åååhhhhh ja vill bara stå där igen och svettas sönder och allt va man gjorde...ont överallt i kroppen men som sagt de va så värt! åååh if i could turn back time..(tänk er bakrundsmusiken...sorglig..o ja går runt i tittar lite. som morgon, Som på ullared. HAHA kunde inte sluta skratta idag)



aa asså...IF I COULD TURN BACK TIME...


(någonstans bakom huvudet stod våran vackraste Hayley!!!!!!!!!!)


mooonday

har nyss käkat mexicano food! de va awesomegoood o nu e ja helt mätttt. Ikväll ska ja sova tidigt de ska bli lagött :D TJOOOO EN LEKTIO IMORGON DET HAR JAG FIRAT MED 5 SMÅ BULLAR :) dom va små tro mig...


 tjo


We're just misguided ghosts

Hahahahah har haft en bra dag, FOR SURE! En bra helg! Jag är nöjd med vecka 49, imorgon är det vecka 50 och det är jävla najs :) Min mobil är great och allt e naaaaajs! Nu är det jul och nästa vecka är skön :)

Måndag:
Matte
Samhäll
LUNCH
Spanska
Svenska
SLUT 14.50
Hem och inte göra någon som helst nytta :)

Tisdag:
Svenska
SLUT 10.10(!!!!!!!!!!:D)
Hem och chilla galet. Sång klockan 17.
Sen DH!

Onsdag:
Samhäll
Matte
LUNCH
Spanska
SLUT 13.20
Hem och chillla ännu mer galet!

Torsdag:
Sovmorgon
Svenska
LUNCH
Spanska
Musik/Levnadslära
SLUT ????

Fredag:
LUCIATÅG AAAALLL DAY !
Ska vara i sollentuna halv 8...tidig morgon alltså. Men ska vara lucia också det blir super.

Lördag:
Julbordskryssning med sollentunarevy + amanda john sebbe o emiiiil =) GREAT!

Söndag:
PLUGGA MATTE!
Kusinens luciatåg i täby,yey
Sista playa del sol bley:(

mina tjejer är bäst det bara äääär sååå!

Veckan är galet bra! Kanske ska förbi ekilla o hälsa på ngn dag när man ändå kan. Måste se nya korridoren och chilla galet med macke!!! :D Iiiiiihhh! KÖPA JULKLAPPAR OCKSÅ! gahhh


Klar!

o ja e full i magen av pepparkaksdeg men de blev finfina pepparkakor :D det är andra advent sa julia nyss...åfan de e bara 2 advent kvar! Halva koppen full(eller halva koppen tom? hur ser du på saken?) julen är nära!




har ätit en körv också de satt jävla bra. NU ska ja duschaaaaaaa:D


it's just me and my blog!

har vaknat uppp i detta vackra vinterland och lyssnat paramore i sängen. en bra start med andra ord! Nu ska jag gå till copp/willys och köpa grejer seeen ska vi hem till meeeeeeej o baaaaaka :) MYYYWSIGT :D nu ska klä på mig och hitta en toffs. sen sticka :) Tjobro!


Pepparmyntahonung är inte gott efter att man borstat tänderna

t a g g a d!

Har vart vaken sen 9 och har fixat. Alllt e packat utan LJUS (!!!????KOM PÅ NYSSS!!???) och lucialinnen. Kransen får ja inte glömma heller. Men sen e ja ready to go!

3 minutersenare
hittade ljus! Bara manchetter(?) kvar!!

hittat en manchett också! 20 sekunder senare typ! GRYMT!

Nu ska ja ner snart o lägga ner lucialinnen sen e ja på riktigt ready to gooo!

och med kloka ord säger jag godnatt

what if?


Bye bye

Bye Tove
Du kom du gick och du gjorde hela märstas pojkbefolkning helt deppiga ikväll


Åt nyss min fjärde chokladbit i chokladkalendern

och det va jävla gott!

Har hängt i sollentuna C och köpt lite allt som allt. Nu ska jag snart duscha och så sen ska jag fixa och packa inför tomorrow. Tomorrow shall be my dancing day! ... SPÄNNNANDE :) Har köpt krans i centrum och allt är fixat. Vad jag ska haför skor har jag dock ingen aning om... -.- kaoooos. Men ja e bra på sånt här i sista sekunden..köpte min röda tröja idag tjohej!



Ska mysa ner mig i paramore tröjan ikväll. och lyssna paramore och kasnke kasnke kasnke om jag orkar, kasnke läsa lite Samhäll. aa fast...nää. Nu är det snart jul. Fyller faktiskt år om 50 dagar exakt!!!!!


Have it your way

Jag ligger eller rättare sagt sitter i en kris.
Glosorna till spanskan kan jag inte.
Har ingenting att ha på mig på lördag.
Vet inte om jag har ett lucialinne? Snören?
Vad ska jag göra med mitt hår?
Kommer jag hitta något imorgon? För jag måste ju!
JAG ORKAR INTE LIGGA/SITTA I EN KRIS!


2 December

Jag har inte dysleksi...dyslexi hah. 70 poäng över gränsen till dyslexi! Känner mig awesomegood. Inte för att jag någonsin har tänkt tanken att jag ska ha det men med en svenskalärare som sarah så blir man inte förvånad...eller jo ja blev fan det. Men a w h a t e v e r :) NU är det jul och jag har julstädat på mitt rum..kommer nog få göra flera gånger. Det va faktiskt kul den här gången! 

 Nu ska ja snart duscha..eller plugga. Or whatever.
XAO!


de va bäst

words is missing. det va såå great och jag blev helt till mig. Uppskattade 4 timmar var värt mödan för 50 otroligt minuter...GRYMT!

Nu funderar jag på att skriva önskelista...23 dagar kvar för mami o papi nuu :) hihi...
shit. ja måste också handla juuuu!


Det är 1 december och det ska vi fira med en massa mat och pengarslöseri, hela månaden.
Jag menar, det är ju trots allt jul!




RSS 2.0