full rulle

SL lär sig aldrig..kommer aldrig att göra heller. Idag var det 1 timme sent när jag skulle till väsby från skolan, men då sket jag i det och drog till sollentuna. Blev 400 kronor fattigare och har blivit ppppiiiissssttt oooffff på gunnellll....aa aggrrreessiivvaa matilda va i farten. men de gick över...yeah tack vare SL som nu när jag skulle hem från sollentuna ikväll, var sent. Skulle komma 22.04. Kom 23.04....stackars sls resenärer. men mest synd är det om folket som får vänta på perrongen herregud ..men mami hämtade upp mig så de va näjs!

imorgon ska jag jobba. Ingen sovmorgon, borde egentligen sova nu. Sen ska jag till väsby centrum som inte blev av idag, sen på dans klockan 17.00. Premiär klockan 19.30 sen blir de sovning hos jarnesjö. Ska dra med henne till märsta på söndag o kolla lite handbolll...yäääh tjejjer vilka ska dit?=)

jag funderar på en vårjacka som jag spanat in på H&M. Mycket fin, var 99% på att köpa idag men tack vare att personalen började vika kläder när jag va näst i kö så tänkte jag ... att jag kasnke borde tänka lite och ångra mig kankse... men jag menar, tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen? elin vart är det där citat från?? du borde vetaaa!!

äh imorgon ska jag agera städtant och gullig receptionist. det ska nog funka...right. Måste packa handduk och shampooo+balsam kom jag på nu...shit län mycket packning :S

ingen bild idag. har papis data. som förövrigt är och ska åka längdskidestävling i romme i think..? Lycka till papi vart du nu än är:) själv ska jag sova nu. det är dax attt ta steget. Viktigt. GODNAATTTT :)


sssttrrruuulliiigggttt bbblloogggg.se

Våra bästa år måste vara den bästa serien!!! Man kan kolla en dag, sen 3 månader senare och man förstår fortfarande vad som pågår!:D hur great är inte det egentligen?! Men nu blir de inget på ett tag..men har fått lite pejl så;) najs! Började 12.40 idag, chansade och tog 12.04 tåget i hopp om att hinna och det gjorde jag också! :D Känns så najs för hade bara 2 lektioner, sen möte med mitt nya jobb som börjar på lördag :D Har nycklar och hela köret, så ska köra lite dans på lördag eftermiddag! awesome!! Sen börjar showerna med sollentuna revyn...´ska bli spännande. Är med i fler danser iår än vad de va förra året, men de funkar. Det blir nääjs. ´Fullspäckad helg nu. Måste se till att börja plugga på svenskan & göra min artikel om alkohol, samt börja läsa samhäll. Imorgon måste vi köra på lektionen, 100000% satsning brudar. Och jag & linnea ska kirra new york nästa år´...dock hänger det på att hon skaffar jobb. Jävel, skaffa jobbbb!!


aa...nyduschad och sovmorgon imorgon. ska utnyttja elin, bara för att jävlas. för uppsatsen e klar och nu kan ja bara läsa lite asså de känns grymt! :D nej Godnattt snart =)


SL <3 <3 <3 <3 <3

JA, vi alla måste ju bara älska sls trafik :) helt underbar. Jag fick en vit mössa tack vare detta. Stog ute i 30 minuter och byggde på den bara..mina svarta halsduk vart vit den också, som din elin. Det var najs, kändes som en helt ny vinteroutfit. inte för att jag vill att den ska va så men Nåväl... SL allltså...

Idag blev jag hejviltheltjävlagalet förbannad. Kunde inte annat. Inte nog med att han är ful ock luktade illa så kan man inte kalla Mig, Matilda Gålnander, för oansvarig, när det bara är jag som tagit alla ansvar hela vintern.. kräks på dig. du kan vara oansvarig.

annars leker livet jao :) har sovmorgon imorgon till 12.40 (Y) AWESOME!AWESOME! och jag fick jobbet, så nu tjänar vi dubbelt! AWESOME AWESOME AWEEESOME! sen har vi träningsverk, och jag har snart helg typ..shit vad jag längtar till imorgon bitti när det jag ska kolla Våra Bästa år! 10.30 sitter jag bänkad. For sure!!

nå...ska ta mig en dusch och bege mig mot sänga...yiiihaaa!


marsch pannkaka

han var kung. eller nej han är kung. våran kung. shan the man atci


lördag yäh :)



tänkte avsluta dagen med lite mj. Han e ju för härlig


ge mig sommar sommar sommar

         

ja ni fattar nog!

Nu ska jag ut med dogra mi och sen ska jag till stan för att sedan åka till amorina och repa till 3 och sedan hem till släkten! tack för mig!


blögg

jag står här i min ansiktsmask och ska snart kamma håret + skölja ansiktet:) Skölja? tvätta kasnke man säger..yaya!  Åt som sagt kina idag, en hel del av landet. De va gotttt och va med mina fliiickor och fick en lila klocka från jetset, playa del sol säsong2 och en lite senare presenttt RUBIKSKUB!! Julia du anar inte vilken utmaning du utmanar dig i. Shit vad du kommer bli slagen (när du fått din ^^ jag har ju tid att öva!).
mina tjejer är dom bästa. jag tackar GUD att jag hamnat med dessa!! Bästaaaaaaaaaaaaaa!!!! <3 <3

men fan vad rummet kan se ut. ska upp om 9 timmar...det va ju kul. väldigt kul. och när jag kommer hem så kommer släkten samtidigt. de va ju ännu roligare....?! eller ja jag är ledig så HÅRT på måndag & tisdag!
alltså livet går sin gilla gång...NU SKRATTAR JAG ÅT MITT DEPP INLÄGG YES ÄNTLIGEN :D eller garvar...men ja undrar varför de va så...jo men ja vet att de va musikens problem. ja lyssnade deppmusik hela helgen så de va anledningen...deppmusikNOMORE säger jag bara.

nu ska de hända. klockan 01.00 ska jag städat klart och vara beredd på sömn!

Tjafan. Jag heter matilda gålnander, 17 år från Märsta, Sigtuna kommun, Stockholmslän, Sverige.

nej det är ingen vanlig dag för det är matildas födelsedag hurra hurra hurrra!
ska och käka kina med mina bästa tjejjjeeer :D:D hur great är int det? sen ska jag äta chips.
Sen har man långhelg, tack rudbeck och era z dagar :) + komp från dagens 3 30 minuters lektioner...
hehehehe YEHAA:D har dubbelhelg så de skriiiiker om det!

GRATTTIS MATILDA :D TACK MATILDA :D FIN ÅLDER PÅ FIN TJEJ


hej dagen innan min födelsedag yeha

ja imorgon fyller jag fin ålder. "jag är 17" det låter silver i mina öron. vad är guld då?18 såklart. och jag är bara ett år ifrån. känns som att man inte kan vara närmare, men det kan man ju visst..amen sen blir man 40 först. 30 först. 60 först...men fan jag blir 18 först så SUG PÅ DEN NI :D

bara en timme kvar nu sen blir jag äldre. dock ska jag sova snart...har skola på en lördag. på min födelsedag. två flugor i en smäll! men ledig måndag och tisdag, vääääääääääääääääääärt.

Men godnatt fan :) kanske sista inlägget som liten 16 åring. fan vad litet det låter :P "jag är 16" HAHA, jag slipper numera säga det

menfan matilda..

godnatt nu. ska upp 6 imorgon och gratta mammii. nu ska jag kamma håret och sova och skönt ska det bli!


thörsdey

seriöst...G+ ? G+ ??????? Jag har ingenting att säga så varför ska jag öppna käften? elin med ditt vg+ kan du ju gå ngnstans för ja e sur och JA UMO, OM INTE JAG FÅR VG SÅ KOMMER JAG BOKSTAVLIGT TALAT SÄGA, VARJE GÅNG JAG SER DIG : Jag hatar dig fortfarande.
tack nu fick jag det av hjärtat. Haha ett G i levnadslära .. shit.

Men på lördag blir seglar jag hem hela 17 år på en räkmacka
DEN NI!!!

ååh...så avatar

790 kronor!!! För 3 sånger i kyrkan på julafton!! sjuhundranittio kronor!! Okkkej ska vi skryta så va det ju etttusen kronor men jag går ju på skattbetalning såå...30% av. men fan! 800 kronor typ!! shit så värt. lättförtjänta pengar. liiiikilikiii. Lyssnar på taylor swift så underbar hihihi =) gaygaygay.

Såg avatar ikväll. Shit jag är ju helt förtrollad. Och är stolt att jag o jullan väntat tills vi fick platser på 3D, för asså. värt pengarna....oj. ´sen kom man ut från biosalongen i våran tråkiga värld och då blev de inte lika kul längre...men what to do? Avatar alltså. 5 av 5 avatartoasters.

jag och JakeSully hade en mysig dag in tha town. Käkade o chillade lite, bio o sååå sen skrattt o så tjohej va najs kul man kan ha på en onsdagskväll :) lilllördag. jooo ja har ju sovmorgon till tjugo i 1 morgon(!!!) så kasnke därför va de lite extra najs sådär...yyeeesss sova uuut imorgon

för intressets sskulll så börjar dansen imorgon!! gahhh. lycka tilll fan!


The bird and the worm

deppppp dagar är värda att ha. egentligen är det så skönt (om man inte har något att deppa över) att ha en deppdag. att liksom bara lägga sig och inte tänka på något och bara försvinna i sin musik. alltså sånna dagar kan man ju inte göra, utan dom kommer bara. och de är najs om dom kommer vid rätt tillfälle..kasnke inte gjorde det sist, men iallafall. När nästa sån dag kommer hoppas vi att det prickar in rätt & det är dåligt väder! Pax för sängen och min ipod ska va fulllllllll.....

vänta..orka planera en sån här dag?

jag ringde min chef idag.  diskuterade lite om jobb & vecka 9. Hopppppppas hon ger mig en aning mer tider än jag förväntar mig. För jag kan verkligen jobba hela lovet..och de skulle ju va jävla najs. Men nu är jag stolt över mig själv att jag ringde och för en gångs skull tog tag i saken. International camp i sommar. Nordirland i höst. Hehe jag är så planerad..men ändå oplanerad. saker blir aldrig som jag tänkt mig ändå så man vet aldrig :) :) :) :) dock hoppas man ju!!! kan det vara så att jag är oplanerat planerande....hm.


jag har Klippt Mitt Hår och jag vill Göra Det Igen. (dock är bilden tagen i söndags. deppdag nivet)
Tack för mig nu ska jag filosofera liiite och sen sooomna med blött hår, yuck


in this world of constant fear, who is far and who is near

asså de va skönt me blogg och jag kan erkänna att min tidiare bloggdesign inte var något vidare. men den dög för tillfället. back to basic nu. den här är najs! sovdags för mig nu kasnke. Borde nog sleep...lyssna på the veronicas o drömma mig bort.

i wanna sing this shit away, in words


varför känns söndagen den 17 januari 2010 såhär?!

                                  EVERYTHING IS F'ed UP STRAIGHT FROM THE HEART, TELL ME,
                                WHAT     DO    YOU    DO    WHEN    IT    ALL    FALLS    APART?!

ajag har fan inget svar. eller har jag? kasnke är för amanda är borta? vill bråka. nej. vill bögkramas. eller för att jag kommer få mesiga 600 i februarimånad? varför är jag inte smart. andra får cashflow. Äsh jag fyller ju år :) men varför känns de så väärdelöööst alltihop just nu asså ja vill bara glo regnväder kan ja ju säga. shit vilken deprimerad dag. nu vill jag bara aldrig mer ha denna dag.

enligt Dadhichi ska dagen morgondagen vara en bättre dag än denna..är det inte sant bränner jag upp boken.
 JA, jag bränner upp boken.

shit känslosamma blogg skulle fått en smäll i ansiktets känsliga om de va så jävla möjligt att han levde.
men gud matilda? .. hoppas jag kommer garva åt det här inlägget imorgon för det gör jag inte nu

OCH
JAG
FÖRSTÅÅÅÅR
INTE
VARFÖR!?


gissa ordet

okej...jag är för trött.

men kan du gisssa vad alokol är?

17 januariiiiiiii

10 dagar sen ja skrev nu shit dags för en uppdatering tycks det. jaghar hunnit börja skolan ganska hårt, 2 prov har plågat mig men det har förhoppningsvis vart värt mödan....blähääää & imorgon är det min --->sista<--- bokredovisning i svenskan!!! sen är de bara artikel om alokol sen är jag d to the o to the n to the e...fest alltså!

i helgeeeeen har ja träffat alllaaaa miinaaa tjejer. myst och ätit för mycket glass o allt sånt där...men värt får devara :) nästa gång ja får käka mig tjock är på min birthdaaaaay! YEY somliga har ju bara 1 år kvar! medans andra fyller 18år imorgon!!(Gratttis bellan!!!!) men påriktigt så är inte de här ngn bra dag...deppdag nummer1. ska jobba men vill helst bara ligga å lukta på blommorna...he he nej men ligga o lyssna på piano musik o titt ut i detta vinterslaskland. men ack om 1 timme börjar jaaaaaa! OKEJ cashflow! mumsss






hehe

hehe. ja visste att de va ngt som va fel...inte fan har ja vart i kroatien :S wtf babblar ja om... Bulgarien. Så. NU vet ni sann fakta :)

skolan idag kan ju köra upp något :) har redan nedräkning till sommarlov, sportlov, påsklov och alla lov. eller helgdagar. eller alla helger också. imorgon är det helg och emelie ska bjuda mig på en middag hos henne. Vet inte om hennes mamma ska laga eller hon själv...det återstår att se hur Gott det kommer smaka.....lölö.
Torsdagar numera slutar jag tio i 3....shit vad underbart.
Imorgon ska jag förmodligen ta en tidigare buss för att underlätta hela dagen...men mer om det imorgon. för nu ska jag duscha/pilates/ph(i am stuuuck)

skulel tagit in en bild men de tog förjävla tid....gah

något konstigt

sammanfattning..har inte hunnit med en sådan? tycker att det är nog ett måste för år 2009. Inte för att mycke hände, men samtidigt hände inte speciellt lite heller. Tänkte ta månad för månad..annars skulle de fucka ur helt i min hjärna i can tell!


Saker började klarna upp. Efter nyårsafton levde jag nyttigt i (skulle vart) alla mina dagar år 2009. Jag började nian, då skolan brann. Jag blev kär och hade the time of my life. Dans varje helg och allt var ju bara så underbart, trodde jag bara. Januari månad var en blandad månad för om man ser framåt i Februari så tog allting slut. Jag blev dumpad och dansen tog slut, jag insåg då hur mycket jag hade tappat mina vänner också. Jag träffade dom aldrig längre och hade bara fullt upp hela tiden. Jag umgicks mycket med Nicole och tills mars var väl allt som det var. Jag hann lämna in ett CV till coop 2 gånger och fick jobbet senare. Men i april var det gymnasieintagningsdax, jag kom in på mitt förstahandsval Rudbeck i Musikklass. Allt gick som smör och jag hittade tillbaka till mina vänner titt som tätt. Det blev maj och jag hade dansuppvisning. Juni kom och vi hade 9ornas bal. Med alla mina älskade och hatade kamrater i årskurs 9, Ekillaskolan. Fan vad underbart. Skolavslutning, och jag bröt mitt godislöfte. FAN.....Sen begav det till coop nästan mer en halva sommarlovet..och folk säger att pengar är lycka. Nog underlättar det, men lycka är mina kompisar. Inget snack om saken! I Juli fick jag lite semester, åkte till Kroatien och sommarstugan och mööööös. KOm hem och då börjades coop igen. Augusti månad blev en stor förändring i mitt liv då jag började ettan i gymnasiet. Jag älskade/älskar nästan hela högen. Samtidigt kan man ju inte låta bli att tänka att man vill ha sina "gamla skor" med sig... Nåväl, man tittade & testade och till slut fann jag Linnea. För ja..*********kan ju va som dom är... hehe. Men september - december kan jag inte säga att det hände speciellt mycket. Nu kan jag bara säga att detta år ska bli bättre än förra. Nog hade jag ett bra år, med det var långt ifrån grymt. Om man ser på stora händelser.

Nyårslöfte?
Nyttighet Januarimånad..kasnke längre.
Mer satsning på skola...bra början...
Spendera mer tid med mina så jääääävla underbara vännner assså shit ja kan inte säga mer.


nästa år ska jag inte ha ngn sammafattning. det ända jag ska behöva skriva är
I'VE HAD THE BEST YEAR OF ALL eller ngt i den stilen...




vet ni vad? om 12 timmar och 20 minuter börjar jag skolan. Fy fan

heyeyeyeyeyeee

what do you think of my new design? pretty nice huh? i watched days of our lifes today, it was like so awesome. i love it!!! :D but i don't like to study and that's what i'm about to do right noooow. I have to re-operate my toe(?) today ... scary mama. No nagel. ISH..

de va najs på engelska. det är roligare :)
 


Vad gör jag här?

jag hatar blogg. därför har jag en ful bloggdesign :) eller om de heter så? tema kasnke? men ja ska blogga fult för det är roligare:D

RSS 2.0