Nyårsafton

Sista dagen på pissäckliga år 2007. Känns bra att det aldrig kommer igen! Hoppas 2008 blir bättre. Eller de kan iaf inte bli sämre. Nyår iår blir inte heller riktigt roligt, ska träffa alla vanliga men hoppas nästa år blir en aning ändad. (Thai me Thai?)

        




Vi välkomnar 2008 med STOR JÄVLA GLÄDJE!

Lördag

Andra lördagen på lovet, och jag har inte gjort något annat tagit det lungt med mina brudar! behövdes det här lovet kasnke man ska säga. Iallfall ´, igår kom brudarna hem till mig, malin emelie elin och nicole. emma kom också men hon stannade inte längre än en timme, Vi sjöng singstar, och hade kul! sen kollade vi "på smällen" min nya älskkings film! ska någon gång räkna hur många gånger dom säger fucking i den filmen alltså. sjukt många gånger! Kom hem från Sveriges Vackra Huvudstad flr 1 timme sen typ, och nu väntar släkten. Skönt men ändå inte....vill ju träffa kompisarna! Snart är det Nyår, ser framemot som ini helvetet! Nytt år, nytt allt. skönt att 2007 slutar, sämsta året!

Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra...konstigt, men jag antar att den dagen blir en nicole-malin-elin dag. har en strange feeling att de blir så :) eller vad tror ni tjejer? Haha om ni äns hinner läsa förren imorgon :) Hoppas så.

Aja nu tjatar morsan om att ja ska ut me molly.... som vanligt och såååå tråkigt.
Pusspusspuss

Måndag, JULAFTON

GOD JUL GOTT FOLK!

Klockan är halv 1 och jag kände mig tvungen att gå in och skriva.  Inget bättre för mig , som aldrig. 
Iallafall, jag och yster Moa kollade bingolotto med varsin bingolotto, ingen vinst.. Vi vinner visst aldrig! Klokan halv 11 kom andra yster amanda hem o vi åt efterlängtad julskinka.. äntligen!  Tycker att det börjar kännas som jul nu faktiskt. Och om 7 timmar är jag förmodligen nyvaken och sitter och letar efter Mina julklappar. Dagen kommer gå segt som vanligt och först ska vi till farmor klockan 10 (!!!!!!) , hur ska jag orka ?! Sen efter det ska vi pang tjong till mormor. Så inget bloggskrivande på självaste Julafton, om inte på kvällen dådå vilket jag inte kommer palla. Så, det blir nog inget skrivande imorgon som jag nyss skrev. Men ni klarar er! haha, eller vilka er (?) hehe , Pöss och God Jul på er!                       speciella julpussar till mina speciella brudar, ni vet vilka ni är!

image8

Söndag

Imorgon är det Julafton! December har gått så fort iår .. har inte hunnit med & har definitift inte hunnit med i årets julkalender, vetefan vad den handlar om iår(?) iallafall. Fjärde advent idag, så det är en Sabbat dag för mig...bara ta det lungt..inget planerat.  Igår sov jag hos melina, det va rätt länge sen kan ja säga, har inte äns sovit i henne snys 120 säng förns inatt! Skönt sov jag! Vi sprang ut o tog lite kort , som man alltid gör med melina :') några lyckade blev det, lägger in snart. jaja, skriver mer ikväll när dagen är slut! Uppesittarkväll! Jippi!    Pusshaej

   


dom bjuder jag på!

Lördag

Tjollahoppsan! Sitter just nu i melinas traktor stol och skriver lite grann medans jag läser allt högt för melina. Idag har jag varit i kista och kolla bio med melajna, Förtrollad och JAG BLEV FÖRTROLLAD ! Skit bra film :')     meeeeen itne om man tänker på vem som satt next to me. Kalle. Äckel Kalle. Dans Kalle. VAD GÖR MAN? hahahhh han va på dejt , på en bio, jag och melina tror att de va en blind date, för hon va Ful o fet! men han är inte heller så snygg heller.  Jaja,  GIck in på MQ och hittade en tröja jag vill ha i julklapp, en vit fred perry (som nicoles) fast med gråa ränder. Riktigt najs! Och nu sitter jag här och ska lägga in en bild  melina and me tog... lite galet men vad är man inte i melinas sällskap?
Låt vi lyssnar på ikväll: That's How You Know ( Från Förtrollad, haha call me Geekk cuuz i am one!!)






ZZZZzzzzz..

klockan är tjugo över 9 och jag är stentrött!  har inget bättre för mig än att titta på "Sanningen Bakom" ... vadfan e det för program egentligen?! hahah.. förstår inte heller varför ja skriver detta men ja antar att de e en aning Kul att skriva lite :D Skriver mer imorgon, dan före dan före doppardan! Wayyyyyyyy, pöss


Lyckliga Testet or what?

Haha nicolet, jag tog Inte den här från dig!! ICKE ICKE!!

Hur lycklig är du?
[] Du har en pojkvän/flickvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[  ] Det finns en pool på din gård.
T 0 T A L: 5

[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[  ] Människor använder dig inte för den du är.
[  ] Du har varit på konserter.
T 0 T A L: 7

[  ] Du har över 50 kompisar på Facebook.
[  ] Du har bilder på Facebook.
[  ] Dina föräldrar låter dig ha bilder på Facebook.
[x] Du får tillåtelser.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ x] Du går pånågon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
T 0 T A L: 4

[  ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[  ] Du är nöjd med ditt utseende.
[x] Du har bra självförtroende.
[x] Du har aldrig fått IG i något ämne.
[x] Du har vänner.
T 0 T A L: 3

[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett nick.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela texten från 5 låtar.
[x] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.
T O T A L: 9

Plussa ihop alla siffror.
Multiplicera talet med 3
Jag är 84 % lycklig. Jippey!

sömnjagare & PLAYA DEL SOL

Lov lov lov!! Äntligen är det jullov! Skönt med sovmorgon, och inget tvång att gå och lägga sig på kvällarna...men jag behöver sömnen. Orkar ingenting nu för tiden! Så, här ligger jag i sängen och vilar ut mig en fredagskväll, jippi! Nej men skönt faktiskt, kollar ensam hemma 3 och har inget annat för mig.
Det har varit 2 dagar på Jullovet nu, lyckade dagar och scchhhööna!  Vart med bebisen Elin, som var sååå taggad på playa del sol igår, så vi drar ner och hyr den! Hahaha alltså, jag säger bara RICHARD ULFSÄTER FOREVER! Älskar den mannen :')  melina hänkade på också <3 Nicolen har jag också vart med, min Thai och Malin Hasselmus. Mysiga brudar! Har bara tagit det skönt hittills, det behöver jag verkligen.

 
                                                          Blackan! minnen fyfan , första doppet på sommar'n!

Nattnatt

Ska sova, även om jag inte kommer somna förns om 1 timme. Nattnattt!

?

Idag käre vänner skapade Jag, Matilda, en blogg. Trodde aldrig detta skulle ske men de gjorde det..en tråkig kväll i december (förlåt elin)... Ja vad ska man skriva? Jul lov snart! Fort går tiden och snart är man där igen. Julklappar och allt vad det är, ja gillar julen men iår har ja inte direkt fått julkänsla.. har väl växt ifrån det.     
Ska jag komma in på dagen som varit..skola, ingen vanlig skoldag..matte och kollade på någon gammeldags film.. Den funkade, sen slutade vi och vi hade konfirmation, vi fick julmust och sen skulle vi bygga vår egen krubba eller något..våran ledare är inte en av mina favoriter( VIKTOR, KÄNN DIG TRÄFFAD)  men vi lär vinna egentligen! Sen på kvällen ska Elin sova hos MAJ, och pontus och emil kommer..vi koller not another teen movie, min o elins älskade film. alla älskar den ju! haha,  Aja ska kolla not another teen movie, som vanligt, pusshaej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0