dancing gueen Yahh

kom nyss ut ur duschen efter att jag ätit efter att jag varit på dansuppvisning,genrep. gick pretty good för min del i hope,några fel men inga av mina icke-dansande-vänner märkte ju något =D sköna fisken! Nej nu är det bara uppvisining på söndag, sen är allt slut...buhu.

Idag var det fotbollsturnering. det gick väl...bra eller ja vet inte för jag spelade inte Hah, skolkade dock för att kolla på matcherna senare, men de sket manj u. bara kolla på jävla massa fimler & leka lekar vem pallar? idag var det nog förresten årets hittills varmaste dag. jag dog i svarta mjukisar och var all wet när ja kom hem! men usch...

men tanke på annat är det helg nu.känns asbra! men nu ska jag låta håret mitt blöta (?hah) torka & sen ska jag krypa till kojs! hoppas eran da va lyckad, min va.

jag älskar Alla mina Vänner och ni vet vilka ni är!

School

sitter på egen planering..somnar. ska ta ut fakta om jean paul marat, vem är det ? någon från franska revolutionen haha :) men nu ska ja tagga vidare!

Jack is a fast lizzard

med ögonen på GG och väntan på DH och en abtronic om the mage så känns de bra! Ligger halv död i min sköna säng, imorgon är det onsdag & jag har dans, skola... Beep test GAAAH kommer dööö .. men ne nu ska ja dra ner min fönster sak :)


Finner inget roligt att skriva. läs http://dornas.blogg.se :) Kapten filling! yeahh

i just wanna stay under the covers with You

egentligen ska ja sova men min säng är inte färdig tyvärr :) känner mig inte taggad.. för ja har ju lite sovmorgon imorgon så går uppp lite tidigare ändå och lodar runt för de e så skönt :D hahah jag kom fram till en sak idag som jag tänkt på flera gånger, shit vad läskig jag är när jag är sur. :S shit skulle inte vilja va vän med mig själv. men som tur är (hoppas jag) händer det inte ofta.. för ja är mestadels GLad åt detta vackra liv vi lever i :) jag är unik & jag är bäst så varför klaga? PRECISSSSSS!   För bra självkänsla kan medföra något dåligt men va fan gör de :) ja älskar mig själv så  mycket så jag älskar alla andra och de e så de ska va enligt någon sida ja såg idag.. knas men ja ja älskar alla varelser ja ser något bra i alla tror ja ja ja menar nu blev de ganska personligt så ska lägga ner nu! men PEACE LOVE AND UNDERSTANDING!




JAG ÄLSKAR ATT DANSA

am i dreaaaaaaming?????no

efter typ 3 timmars dans är jag slut & vill lägga min schletna kropp i en skön säng..oj va skönt de här är ju! Gillar läget ju:)
imorgon blir de inge connys TYVÄRRR för ja har dans & ja ska nog in till stoppet ensam om ingen vill hänka:D möhöhöh sen dans, sen ska ja hem och DÖ lite :) sen vakna upp igen... men nu ska ja tagga till sömnposition :)

out of sight, out of mind

min dag gick åt skola & romeo och julia.. BUHU vill se färdigt den nu känns som att jag kommer gå och köpa filmjäveln snart...mi love! Sen slutade vi, tog en prommis hem och drack cola och here i am! Dans klockan 6-9 och nu är mina kära vänner på väg till grönan, åk tilt åt mig snälla, nej juste ingen vååågar ju..haha jodå. inte bara jag som har stake i mig av dessa underbara skapelser. idag fick jag ´y emeloj veta att spainmorsan (till mig) har köpt abtronic eller va de heter = SKÖNT :D kasnke beach 08 dådå?!:) Känns... bra! nu är det friday night lights på tv. inte för att ja kollar..men jaja. ska lägga in nåra sköna bilder sen på allt mellan himmel och jord som jag känner att de behövs, ja har ju trots allt en tråkig blogg om man ser på alla andra som alltid har bilder..vilket jävla ämne att ta upp. Nog om det, snart ska jag powernapa. Wow!              allt är perfekt. låt det förbli så också :)

image48

bild 1 - vem fan e snyggingen?!
bild 2 - jag och thorson langar skönaste
bild 3 - bara för att jag hatar dig :')
bild 4 - vad jag inhandlade den 25 maj + ett vitt linne

Mjjjjaaa tror de va allt.. men om vi säger såhär.....äsch. 12 points go to ... sweden!
she's so dangerous

nattuggla

och så kommer man hem.. fullt hus med ökända people och ja vill ju bara soooova...det ska jag göra snart. liksom jag har längtat efter de här sen 12 timmr tillbaka, godnatt sverige!

Today i'm leaving church. and never coming back

och så va man konfirmerad!  Skönt, men samtidigt en aning..sorgligt. Aja, kommer kasnke tillbaka.. någon enstaka gång. once-in-a-life-time liksom. Men nu ska de bäras av till dansgenrep på rudbeck och antar att det går bra...

.. eller inte.

en kortläst lista

Brukar du komma i tid: Klockan är min bästa vän?! Så, ja
Vad hade du i din mun senast: Cola
När mår du bra: När vakna med the voice horoskopet säger att jag mår bra. haha nää ALLTID
När blev du fotad senast: Idag av mig själv
Hur känner du dig nu: Sliten i skiten
Kan du laga mat: klart jag kan! med dessa vackra händer jag har kan jag göra allt
Vad pluggar du: grundskola eller vadå?
Vad tycker du om fötter: USCH
Är du smart: kan om jag vill liksom
Är du aktiv i skolan: när jag vet att jag måste
Vad saknar du: en hel del
När och varför grät du senast: säger bara 2 ord Joel Asplund
Var det pinsamt att svara på det: Nej?
Hade du en bra kväll igår: superduper! men ja har bättre
Din favoritdryck på morgonen: glas med KALLASTE vatten från hälsokällarna
Är du nöjd med ditt liv: Aa super nöjd
Vad vill du jobba som: Cool brud
Har du tråkigt just nu: Jaaaa,  elin och nicole är här :(
Vad gör livet värt att leva:  allt
Vad i livet ångrar du: dom chanserna jag inte tog
Är du musikalisk: absolutlyy
Vad lyssnar du på för musik: allt mellan himmel och fot
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Bäst
Är du bortskämd: nej men jag skämmer  bort mig själv ibland:)
Är du trött: när jag är trött, ja
Vad gör du imorgon: vaknar går upp sminkar mig klär på mig äter KLAR

Din första

Operation Aldrig.
Första piercingen Öronen.
Första bästa vän Många
Första priset Kommer inte ihåg..så mångar har jag!
Första sporten du började på dans
Första husdjuret pippifågel
Första semestern Danmark
Första konserten  Allsång?
Första kärleken Joel asplund

Favoriter:
Filmer hundtricket YOUKNOWTHEREST
Tvprogram Gossip, DH, myggan
Kroppsdel Ansikte
Sport dans
Plagg fin tröja
Skola ek.illa
Bok mina hemligheter

Just nu:
Äter du på tungan
Dricker du  ne men känner suget på cola
Ska du skriva färdigt denna lista
Lyssnar du på pling plong
Väntar du på jag ska bli färdig med denna lista
Tittar du på Datan ju (vacker lilla grå vännen)
Har på du på dig mjukisar, linne

Vad du föredrar(motsatta könet):
Läppar eller ögon Ögon
Kramar eller kyssar Både och
Kortare eller längre Längre
Snygg mage eller snygga armar armar? nat MAGEN
Busig eller lydig Bus

Har du någonsin:
Kysst en främling naj
Brutit ett ben  neeee
Rymt hemifrån  om de räknas när man va 5 och sur på moa, aa
Röntgats Aaa
Krossat någons hjärta tror det
Nobbat någon (som haft känslor för dig) såklart
Gråtit när någon dött Klart man har

Tror du på:
Gud klart man ber ibland
Mirakel
Aliens om emelies moppe räknas
Magi
Himlen jag ser den varje dag JAA
Tomten haha nej
Sex på första träffen haha aaaaaaaaaaaaa
Kyssas på första träffen Yeppp
Änglar jag är ju en

vad har småttingarna att erbjuda?

ouufff matilda is impressed! Småttingar som langar fetaste breaking, me like. Så söta! :') men dålig start fick man på dagen... let me entertain you with it.

vaknar, trött. funtar på att vara hemma iallfall? nej. tråkigt. Går upp i hets och fixar mig klar, går tillskolan. VÄL i skolan har jag sovmorgon till 9 for jag höra, så där sitter man med alexander agathangelou och gör ingen som helsdt nytta :O sen börjar man, kollar romeo och julett sen har vi matte ute i korridoren som då inte blev någon matte. sen får jag sluta. jag menar då oooorkar jag inte gå hem så ja stannar till halv 3 , går hem till malin hassel äter mat sen till dansen. Och där blev jag gla:) fascinerad eller hur de stavas. ja älskar dans! synd att det är slut nu bara :( .. men i helgen blir det uppvisning. helgen efter det också. jag känner mig glad!

KONFA på lördag. vad gör man? aaa lutar sig tillbaka och känner att man lever... jao that's my thang.  men nu är min grej attt gå upp och lägga mig..som vanligt har moa tagit datan men först till kvarn & ja e ingen datan00b. nat. hah.
men nu kallar min säng ... oj vad den saknar mig! gonatt sverige


(FÖRESTÄLL DIG EN ROLIG BILD. TYP PÅ MOA SOM GÖR NERSKJUT PÅ AMANDA..)
Funny :) ja ser detta just nu

cara mia

Kvällen drog ut med Malin hasselhuhn <3<3<3<3<3<3 och sen in igen duschade snabbt sen va de GIRLICIOUS! weeeey mee looovveeeee sen nu ska jag upp och lägga mig in bed och tagga för skola imorgon. dock ingen orientering för min del, är ju hes..och förskyld. menmen nog om mig och mina dagar, me nde är ju min blogg så ja ska ju skriva om mig :) jaja pallischh Dallish

Min blogg är tråkig för jag har inga bilder.
Men daaaa

Headline-----

nej, jag ändrar inte åsikt om karma. just nu tror jag verkligen inte på det. schizofreniteten kasnke börjar locka? men vafaaaaaan får jag tillbaka om jag gör något bra.. pallante gå in på detaljer. aja idag ska jag vara glad, åt trots allt en gudomlig ananas!

gårdagen gick åt hemma städandes & sen till väsby. fick med mig skor & tröja hem, lägger in imrogon eller någon annan dag!

Dagen började med en ring signal - that girl & blir alltid lika glad när jag hör den. sen bar det av till skolan göra engelska prov sen hem, men de blev till stoppet med brudarna och loda haha vettefan varför dom åkte dit men jag kan ju följa med när inget annat lockar sen kommer jag hem till melina och äter upp hennes kök sen går jag hem och gör inget som helst nytta. nu kollar jag what about brian.. kul liv. Aaa men simpsons va roligt idag, basket match - free lotion. hahhah jag garvade så fult att moa frågade va de va , så fult va de :O men iallefall så känns det konstigt för jag har INGET att göra idag.. ska väl ta det lugnt för ikväll är det tv all night och imorgon om det blir skola så är det orientering...kommer börja gråta..nää ingen jävla chicken. det är moa i familjen. men nu kallar min hund som ett gnällande JAGVETINTEVADJAGSKASKRIVA så ska slänga henne i väggen. nej  inte alls, ska gosa ner mig med henne i hennes fårpäls och bara känna att jag är frisk!

(märkte att ovanstående text är lite komplicerad  men..thats life!)

"Bad aldrig om uppmärksamhet... vill ju bara visa vem jag är fan!"

i believe in karma

Du är skapad i original och behöver inte passa i andras mallar.

gör man något bra för far får man något bra tillbaka..som en mopedidosh! WEY! En liten rackare, känns lite smått till skillnad från emelie och malins, men jag gillar smått! smått kan bara bli större :) eller bara stanna kvar till växten..
Känner att allt är lite fullspäckat nu fram till juni, massa dans & konfa och mina sista 2 prov så efter 1 juni ska jag luta mig tillbaka och känna att jag lever! Oj vad jag känner nu alltså i am alive!
Men nu ska jag ta fram engelska böckerna igen och proppa in lite fakta om vad amerikanerna faktiskt visste före alla andra..men snark, sen ska jag proppa i mig något lite mer materiellt, Ananas och Melon som far köpte, oj vad jag tror på karma!

Ikväll klockan 20.00-22.00 ser vi på GG & DH på 5an..och medans alla dessa onödiga pauser,
så sappar vi över till 6an för där sänder man white chicks såhär på tisdagskvällen..
WHAT A BEAUTIFUL CHOCOLATE MAN!

P
LUGGINATION IN THE NATION.
I HAVE MISSED GG. XOXO moi

Ledig tisdag Wahoo

hemma idag, ganska skönt hade ändå onödig skoldag. melina & nicole är också hemma, vilken trio (A)(A)(A)hahah.
nej men jag pluggar engelska och det ska jag fortsätta med! Såååå stör mig inte! om inte nicole skulle smsa mig men jaja Pusss hejdå bloggen ses snart igen!

Sick and tired

om man bortser från sura föräldrar, ägg i håret & snart-sjuk-på-riktigt känsla så gick dagen galant! Skola, konfa och dans. Lite segt för man har ju så mycket nu, men sen är allt över! Förövrigt måste jag egentligen plugga engelska nu, men jag ve inte om jag blir hemma imorgon från skolan och ska plugga engelska..tror det blir så. Papi blir nog gladare då också^^jag som nästan skrek för att ja inte först fick gå till skolan. men fan va tråkigt man har hemma & pappa och amanda va hemma så då pallar jag inte, kan ju lika gärna ha roligt och träffa kompisar!? OCH ta vara på tiden med melina i plugget den jäveln är 100 på att byta skola nu..tråkigt kommer de bli :(

& jag fick g+ på so "provet/förhöret". Sen blir det att läsa 15 sidor till ett öppenboksprov, WEY!
Nu ska jag gå och göra annat. som att äta en potatissallad macka som mor min nyss gjorde, tack mami


Men vi kan ju inte glömma det viktigaste, GRATTIS ELIN KOSTIAINEN, 15 ÅR IDAG. ÄLSKAR DIG:)

du verkar aldrig lära dig, tjejer är inga jävla leksaker




Med skratten i halsen och tårarna på kinderna, ler jag för vad du gjort mot mig.
för jag vet att jag förtjänar något så mycket bättre än det där!


Inget står emot en oemotståndlig dag som denna dag




visst, blogg är roande, nicole. därför skriver jag. PA är liksom snart sooo laaast yeear..elller inte? Gillar pa. man får veta mycket där. ffjortisplace men just as mycket fjortis som alla andra places! men jag är fjortis så ja platsar där!

någorlunda kallt idag kanske? Njae..mestadels skönt med tanke på matte provet som gick galanto...  me hope.
får veta imorgon förhoppningsvis, sen på kvällen är det något som händer vilket jag inte vet vad! men men spontant får väl förklara kvällningen? ..

känner mig seg i fingrarna. men ikväll ska jag gosa ner mig i täcket och lägga ögonen på Smutsiga Sexiga Pengar. looking forward! men innan blir det dusch...looking more forward! Och malin dissa mig på solning idag, *hårddissad* så de blir väl imorgonbitti? hahaha nääääääää juuuust kiddding. men nu ska jag tagga till pa!

Men jättehjärna! hah

jag har faktiskt inget att plugga, så där har jag ingen bortförklaring.
är ju så skön att jag pluggar lite innan alla andra och blir färdig med allt. känns, sådär, skitbra!

men nu ska jag äta mango. och göra te. känner att min sjuka sida börjar formas! AAAAHHH matilda är aldrig sjuk.
..men things change.








meeeeeeeen pallllalalalalaa kommer väl tillbaka med ngt kul :)
Från ingen annan än Matilda

coooop, ruuun

- jag känner igen han.. han är kändis.
(en kille som snackar svengelska går in)
- (moa kollar konstigt på mig) va? kändis?
- ja, som mamma alltid frågar. idag kan vi säga att vi sätt en kändis! ja känner igen han från tv!
- va?
- ja, du hörde ju när han snacka sån där tony irving engelsk-svenska.
- han är engelska lärare på ekillaskolan...??

Ha ha Ha ha Ha ha Ha ha Ha ÄR DET TILLÅTET ATT SKRATTA NU?! kasnke nu då;


haha bääääääst! Nu ska ja ta en mango för 11,50 på coop. sen bär de av och radera alla 8 sms kedje brev från folk, HUR ORKAR MAN?! jag har lagt ner min karriär med tvångstankar på sånt. ger mig bara otur :)

nattuggla

idag har jag skrivit så mycket att jag inte är kapabel att skriva mer
idag har jag gått upp för tidigt för att lägga mig i ett solarium utan att få färg (=slöseri)
idag har jag gått G på fysik provet
idag var ingen bra dag
...imorgon blir bättre

som ett plus i neder vänster hörnet vaknade jag av ett glatt sms skickat till hemtelefono.
"matilda är bäst och det vet vi alla. hihih"

you know what?!

today i saved 4 fishes from drowning!
image47

Hello m8, my name is Belgian Blue

här sitter jag med döööööööööööööööööööööööööda fingrar! slutade vid kvart över 1 men kom inte hem förns kvart över 2 men så går de ibland :) har gjort färdigt svenska arbetet, känner mig så jävla bäst man kan känna sig! nu är det so kvar & matte. men först ska jag ta en break och göra annat underhållande!

.. som tillexempel att citera Hundtricket.
"För, det här har stått i illisionerad vetenskap, det är proffesorer och läkare som har skrivit och bevisat sånt!"

det va inte så kul att skriva nu. är ju helt slut i händerna! Ska begära mig in och läsa lite bloggares bloggar. återkommer väl senare!

nu, en tyst minut för alla som dog för mig

så. den tysta minuten avklarad. kändes bra faktiskt..ovanigt bra. iaf, back to basic. dagens skoldag lunkade på & snabbt som kvicka vinden var vi i kyrkan och käkade. sen dans. sen hem & duschade och nu sitter jag här. borde faktiskt sova, ska upp tidigt imorgon till brunos och få lite UV strålar på kroppen, sen börjar jag inte förns halv 10. menmen kan väl sova vidare in the solarium :)

Jag gillar tanken. jag gillar verkligen tanken att jag nästan är helt säker att jag har kommit över dig. att du inte längre finns där inne och skär på hjärtat, att du inte längre finns där för mig så som det behövs. jag är glad att du är som du är, du hjälper mig bara lite extra på vägen. du har alltid varit dig själv, men aldrig kunde jag ana att du va så bra på att vara någon annan än dig själv. kan du inte föralltid vara så? nej. människor kan inte förändras. men vissa kan förbättras. men, nej, inte sånna som du. men jag vet att det finns en annan prins för mig där ute, och jag ska finna honom. tack för det du lärt mig, för det är en hel del!

Jag tycker att...dagens...höö.....Ros...går till mig själv. känner mig förtjänad en sån. vetteffan varför den slängdes in, men ja tycker om rosor :) som rosor gillar mig. men nu ska ja tagga till andra underhållningsmetoder:) höres!

ibland får man oväntade samtal på morgonen!

erfter en lite random helg är jag taggad för ny skolvecka! knas va?! men jag känner mig lite fri från prov och nästan klar med allt, tror jag nu, för tillfället, för minuten liksom..men snart kommer ångest. men tänk inte fram tänk stillastående!

fått lite färg på kroppen av våran egen UVstrålare - solen! heter de de?! vet inte.. eftersom jag fråga. men jag känner mig lite stekt och lite voozy för mina vänner & ovänner, ligg aldrig i solen utan en vattenflaska. i did med nicole (ännu mer problemo!) och har nu den huvudvärk man aldrig har.. jobbigt läge men snart är studsis uppe då blir de väl ner till syster + andra o hoppa bort lite extra saltat smör. nog om detta, kan ni någonting om F.H. Burnett?! En författare som skrev klassikern En Liten Prinsessa?! Shit har "idetorka" (fast jag inte visste ngt innan men STILL;) och kan inget! måste snacka me mirriYamii imorgon.. hon kasnke vet mer än jag. tror det är mer rimligt! tack! då va de avklarat. är ganska otrevlig idag ... känner jag.. men dont be afraid jag har mina dagar denna är bara denna. men annars har allt gått fint! garderoben blev lite fylld av nytvättade kläder (Woolite) hahaha inte alls. slå en pling, jag har förmodligen dötrist.

Ciao Fellows,
nu ska jag ut och powerwalka i min nya jocydress!
o köpa en glass i en take-away mugg samtidigt som jag träffar en Brat. Puss på kinden ggr 2


ni förstår.... me understandable if i am missed!

alabama home sweet

gårdagen gick från upp till ner
dagen går från ner till upp
idag blir solen vår bästa vän! om itne UV strålar (eller va de heter?)
igår va det varmt och skönt. let it stay that way!!!

VILL BAAAAAAAAAAARA SPY PÅ DIG :) OCH ALLA ANDRA OCKSÅ FÖR DEN DELEN

4 minuter kvarrrr

dagen va solig o seg men mot kvällningen blire annat! hahahahhhhh <33333


I AM A HAPPY BASTARDO. LOVE IT

confidence is a must

Always Look At The Bright Side Of Life.

Varför ska en kille vid namn Joel Asplund få förstöra mitt liv?! Njaa.. han förtjänar inte äns det. finns så många fina killar här i livet bara att jag hade otur att falla för just denna!  Synd om mig & dig kasnke för den delen!?


<3 till alla som funnits där

EMG är gift med Per Ohlsson. vad blir det? emo

Har gjort i mitt liv:
blivit kär.
blivit dumpad.
blivit kär igen.
blivit dumpad igen.

så du kan ju tänka dig in i min position och känna all smärta på samma gång som du egentligen inte ska känna den. du vet känslan när man vet att något kommer hända & så händer det. något hemskt. för det lyckliga existerar ju inte i mitt liv...

Tänker göra med mitt liv:
kasnke lite att ta i med fingrar och tangenter Men nu känner jag för att dö. ksnke inte imorgon ,men just nu. ingen utom du kan få mig känna mig bättre. du behöver inte förklara. bara säga något.. Men jag tänker såhär. allt blir ju bara lättare om jag försvinner från det här. pallar inte gå igenom det här 1 jävla år till, jag pallar inte. jag hatar alla komplicerade människor som ska försvåra allt. det är precis vad vissa gör. men ingen bryr sig. ingen är värd det. hatar allt. skiter i alla. ska bara försvinna för ett tag...

jodå, ni skulle förlåta mig med tiden. tro mig




Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad, när alla löften klingar falskt nästa gång du lovar någon allt.
vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig, även om jag vet att jag måste glömma dig.
vad jag bryr mig om nu är att se dig gråta, för jag har gråtit, och du ringde aldrig.
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig, även om jag inte kommer få tillbaks dig.
vad jag bryr mig om nu är att se som i slowmotion när du går sönder inuti..så som jag gjorde det.

RSS 2.0