Sista dagen i juni...för i år

JAG KOM IN PÅ RUDBECKS MUSIKKLASSER :) DEN 17 AUGUSTI KLOCKAN 9.00 SKA JAG VARA IN ENTREN. EN TIMME TIDIGARE ÄN ALLA MINA COOLA SAM-KOMPIZAR. Blir tidigt den dagen!men jag överlever efter coop veckan veckan innan xD got that?!???
Idag har jag jobbat i 4 timmar, mitt kortaste pass. Och fy i helvetet vad jobbigt det var...dom jobbigaste timmrara. Det var varmt och jag var ensam i stort sätt hela tiden... om man inte räknar med när linda kom förbi och klagade på att hon bara sätt mig på samma ställe hela dagen....ja BACK AT YA kasnke?? kassan verkar vara poppis! hahaha!
Imorgn klockan 11.00 sätter jag mig inför en förändring i livet. Jag ska för första gången genomföra en heel vaxning av ben och bikinilinje. Jag kommer dö samtidigt d...eeh..som mina hår typ försvinner... jag är rädd och glad. blandade känslor, har vart med om förrut så är van ...haha

JENNY ENGSTRÖM; om du läser detta?! Jag har börjat lyssna på  håkan tack vare dig!!! Jag tackar dig lite faktsit...snart får vi ses och sjunga håkan medans anna och dorna typ sjunger she will be loved eller vilken låt de nu va som dom älskade xD

imorgon jobbar jag 15-20 seeeeeeen så ska jag hem och kyla ner mig för det är det jag vanligtvis gör after work... ska göra snart. Nu är det allsång eller My new BFF....vad ska jag väljaaa??? ..

nu ska jag kolla vad jag nu sa kolla Hejdåååå återkommer =)


SÅHÄR GLAD ÄR JAG :D

29 Juni

Jag har typ inte lov...bara jobb. Jobb jobb jobb. Men jag klagar inte jag får pengar sen (!!:D:D:D!!) men visst skulle de va skönt att kunna ligga på en strand och bara leva....men det ska jag göra på torsdag efter att jag vaxat mig på onsdag...gaaah önska mig all lycka i världen...och på tisdag nästa vecka bär det av till BULGAARIEN äntligen i en vecka och bara leeva. Sen är det fråga; London eller Sommarstugan? jag vet inte vad det blir jag har ingen talan själv men aa...vad som än blir blir de bra!  Idag efter 4 får vi veta gymnasieintagningen på www.gymnasieintagning.se ... någon som kommer sitta bänkad dirr efter jobbet idag (4) så är det jag! Det komemr vara det ända jag tänker på haha! Men det är bara full fart hem sen då :) awesome!
Jobbschema för vecka;

Måndag  11-16
Tisdag    12-16
Onsdag   15-20
Torsdag   LEDIG (bad med anna stekpanna vad jag vet och meeraaa)
Fredag     10-16
Lördag    16-22.15
Söndag    SEMESTER BÖRJAR!

NUuuuuuu kan ni se mig i coop kassan many hours & many days!

okej..om en timme börjar jag. har inte fixat mig eller någonting. Bara plattat håret och suttit framför denna burk...näää åter till annat nu. Hatar att sminka mig för jag har ett sår på/över läppen. äsch, jag överlever!!! är lika snygg ändå ;D


SUMMER

det är soooommmmmmmmmmmaaaar i sverige och jag har lov! Dock så skulle jaginte bli sur om jag hade skola, ska faktiskt börja ny skola så acceptera mi nyfikenhet med massa killar i klassen =D charmiga också...i guess.
15 dagar kvar tills vi åker till bulgarien + fribergs family. Längtar!! Jag och moa drar kasnke också till sommarstugan nästa vecka, och jag ska vaxa benen så om ni ser mina ben heelt läskiga så är det för jag sparar(!!!!) och har lite tävling hahaha ..! Imorgon börjar jag jobba på coop, spännande och läskigt. Kul. KUUL! Kassa jobb i 5 timmar, måste äta rejäl frukost och inte skapa problem för mig själv. Ta det lugnt! men det löser sig. Amand ajobbar på onsdag okcås. Då ser man syskonen i kassan blir kuul! :D menee...a. sitter här på nicoles födelsedag och väntar på lite action, får se vad som händer idag. Men det blir kuul :D säkert haha. har också brutit mitt godislöfte!! Så nu käkar man, men blir äcklad samtidigt. haha. Men nej nu ska jag göra annat =) Får e när jag uppdaterar! xoxo


YES!

9B3 TOG SOM VÄNTAT HEM SEGERN I FOTBOLLSTURNERINGEN!!!!
ALL SEGER ÄR VÅR. I <3 YOU


(är man fotograf, så är man fotograf)

Nu ska jag börja fixa inför balen imorgon! Yey, blir aaaaaaskul :D Sen är det skolavslutning. Blandade känslor kan jag hålla med om dorna. Men allting löser sig :D NU är jag bara såååååååååååååååå glad. NOTHING CAN BRING ME DOWN!

Börjar bli liiiiite hes dock xD inte bra för torsdag. men som sagt, allting löser sig! magen kurrar, allting löser sig.








Thanks for trying. Thanks for dying. Thanks for nothing. Thanks for NO THING AT ALL ......

We were both young

studenternas vecka! Grattis alla studenter! Bara 3 år kvar här ska ni se.
Helgen har gått åt studenfirande o lite matcher...stackars svenskarna.
Idag ska jag handla glasspaket och kolla på match. Sen har jag träning.

Tänkte köpa en vit söt typ jacka idag på HM ..det fanns 3 kvar. Alla kostade 79;90. Alla var vita.
ALLA saknade en knapp....SUCK på H&M.

I need advice....ANYONE?!

Imorgon blir det grönalund med klassens tjejer... älskar er tjejer kommer verkligen sakna er efter torsdg :(


För 2 år sen va jag i thailand typ

jag längtar till ikväll. Då kommer jag få äta god mat. Och de imorgon också. Och på fredag. Sen på lördag är det match och nicoles sweet 15  haha nästa år kan vi kalla de sweet. Inställt. Då fyller istället amanda jarnesjö år och  vi har match. Nu håller mitt bildspel på att publiceras typ så när det är klart ska vi ner och kolla hur de blir.. bra annars "&#("/.



BTW jag åt gröt imorse. Och de va gott


new classic

Det var ghana idag så har jag tjänat 100 kronor till Blessing kasnke... känns helt ok!
Eftersom jag såg twilight igår, som gjorde min dag idag, så känns det sjukt bra.
Med tanke på att jag inte längre går på tabletter och slipper leva på onödigt preparat så känns det helt sjukt bra bra bra!
Och med tanke på allting så går jag ut 9an och vårat kära ekilla om 9 dagar. 3 år kvar tills jag tar studenten som min kära syster gör imorgon...nä nä är inte allt avundsjuk inte alls :) Ser framemot 3 år till. Seriöst alltså.

Så imorgn är det också hard work @ 37, efter att min klass haft fotbollsturnering och förhoppningsvis fört sig vidare till final. annars jävlar vet jag inte hur mycket jag skrattar åt dom!



Nu är det dags. Bloggerskan is back on track! ANNA, i know you've missed me.
xoxo

RSS 2.0