DRAMATIC HAMSTER



Hahahahahhahhahahaha min grandpaaaaa!!!mina syskon är pretty smart sometimes...

i will all get better in time

hur pallar jag gå och kära ner mig i någon människa, eller hur pallar jag med dessa tankar om allt hur pallar jag lyssna på allt hur pallar jag bry mig i dig överhuvudtaget Jo det ska jag förklara... jag har ingen förklaring, förlåt.
patetiskt tjockt fult och äckligt är vad allt är just nu.. palla vara mig. Ja, nu har jag sjunkit ner till noll. Nu förlorade jag. Tack vare något jag visste skulle hända. men du är min vän och du ska få förbli så. jag kan hitta någon bättre. jag förtjänar någon bättre. någon som förtjänar mig likaså. du har inte bevisat ngt bra nu..att jag gick på dig igen. men jag vet att du innerst inne är perfekt. världens finaste människa. kommer alltid älska dig. bara inte kunna visa det på samma sätt nu. men du kommer ångra dig, det lovar jag.


You're gonna miss me when i'm gone


i know now you don't love me the same

you take the breath right out of me
you left a whole were my heart should be
you got to fight just to make it trough
cause I will be the death of you

hittade den!

.. här har ni dagens låtar. den nedan & den här. snyft


seg söndag



ashanti - the way that i love you, vi tar den om och om igen.

vaknade upp med nicole liggandes på golvet, idag är det ingen vacker sol som alla andra dagar. nej, de va en sån där pluggination in the nation dag för mig. tråkigt..men man kan ju inte plugga 10 timmar i sträck så jag tar en paus. lyssnar på musik & kollar bilder från gårdagen, mysigt :)  synd bara att min magjävel ska jävlas med mig  så jag fick nicole med mig hem. somnade ganska fort..vaknade fort likaså. men ikväll  vill mamma att ja kommer på hennes kör men kan inte för jag ska plugga & sen pallar jag inte..eller jag kasnke behöver åka bort lite. aa, får väl se vad som händer. imorgon är de back to school vilket vi inte ser framemot..inget ser jag framemot längre..piss. men men ska lägga in ytterliggare en låt till er i nästa inlägg om jag hittar den, puss

mina Ben ser Bruna ut genom mina Brillor

..en kall kväll igår! första doppet på året, waaaaaaaaaw, jag va i sen hoppade elinkuling i. men jag va värst, the whole facking body...shit man men nog om mig och mitt dopp. först drog ja o emeloj till stoppet å handa lite krubb,sen bar de av till sigtuna munkis. där va vi allatjejer, plus malin stafen den här gången! trevligt :) <3 sen så skullle alla hem chockerande, så jag nicole o jula tog en promis längs alla hus vid munkholmen och kände oss förnedrade, "där vill jag bo" upprepades ... fan va b jag känner mig just nu höh. men idag blir det solning i solarium & sol. sen ikväll ska vi ut..men mer om dagen när den gått. Peace and love

saknar min joel...

fridayyy

medans jag dricker min hallonsoda(?) ska ni få läsa lite om dagens som gått!faaaan vad skönt väder! får sån där sommarlovs känsla. låt den stanna så! kom nyss hem från stan som jag spenderat hela dagen i i stort sett. fick med mig en t-shirt och ett par skor hem :) nu ska tjejerna tilll munkholmen för en sommrig kväll.. hihi ska först till donken och få med mig någon cheeseburgare..eller så kör jag på ngåot nyttigt. får se! Men nu måste jag kila & packa ner lite grejjs, hörs ikväll!
image46

Fuck the rest - i'm tha Pest!

efter en schöööön prommis med yster ner till lidl för lite billigt naturgodis sitter jag och väntar på att vi ska göra milkshake from Home. Lidl köpta bananer och vanilj yoghurt, det måste bli gott annars bojkottar jag lidl for the rest of my life! Skoja bara, tuggummin är cheap och sånt kan man inte motstå bara :)

nu vill jag bara bort från allt. bort & få sakna. skulle vara skönt att ligga lite lågt och kasnke dra med amanda till köpenhamn?! jag är såååå på man kan vara. men det blir väl inte förns i sommar menmenmen, längtan är skön..ibland. för man behöver sakna saker. då inser man hur mycket man saknar det vilket innebär att man älskar något. visst?! min teori på saker och ting är inte alltid vettig men hoppas allt går bra just nu ... kan inte ta något annat.

men känner mig lite små sugen på play a head.. känns som ettt tag sen sist. kasnke 3 timmar?! jaja... it is what it is!
ikväll ska jag somna tidigt, vakna tidigt äta kina dra till söder och träffa en jävla massa bröder! de kasnke va lördag?! hah.

men nu ska jag verkligen tagga. kanal5.se/myggan är något som jag tänker skriva in istället för playahead..confusing men jag bryr mig inte :)))))) (dubbbelhakor) ses

svik mig inte nu...

sitter här i min sköna säng i väntan på onsdagarnas höjdpunkt på 5an ; MYGGAN! :') så jeeevllaaa bäääest! & att tillägga något som jag kom på när jag åkte buss, det blir ingen av mina brudar imrogon.ne. alla ska dissa mig för derby hit o dit och nicolen ska in till stan.. emeloj kasnke ja får ta tag i eller så ska jag hem och bara ta det lugnt och andas & tänka..skulle kunna behövas.
är det bara jag som tycker att Sverige Pussas Och Kramas suger?! tillgjord humor så de är inte sant. usch, inte bra någon stans... inte äns björn. inte någon gång jag sett. så då är det ju inget. men nu kom kalle schulman. hjärttaaaatt <333 hah.. jaja.

Lite längre helg den här veckan! Fredag blir de kina med nicole och malin sen stan :) får se vilka som hänkar..men ja ska iaf handla något som jag behöver... är i behov av allt justnu & ja har bara 500 .. känner mig inte så lycklig.
Men jag är fortfarande bäst.

Myggan väntar på mig. & jag väntar på myggan. &jag ska gå och äta något nyttigt! god natt gott folk

Miercoles

want to but i can't help it, i love the way it feels. just kinda stuck between my fantasy and what is real. i need it when i want it, i want it when i don't. tell myself i'll stop every day, knowing that i wont. I got a problem and i don't know what do to about it, even if i did i don't know if i'd regret but i'd doubt it, i'm taking by the thought of it. and i know this much is true, cuz baby, you, has become my addiction.


efter en varm och skön soldag sitter jag här inomhus i kylan. känns som att värmen är här för att stanna! lets stay this way. tycker det är så otroligt skönt att komma hem och slänga av sig alla kläder och lägga sig i solen. dock har jag bara legat i kläder dessa 2 dagar, har liksom känt att vårsjukan är på väg ... "man ska svettas in våren" vilket jag verkligen inte verkar göra just nu. fryser föfan in den..men ändå är det så sjukt skönt. aja, varmtkallt helt enkelt! Imorgon är det torsdag, vilket innebär en hel skön dag. och jag har ingen aning om vad jag ska göra... får väl bli en nicole dag, blir oftast så nu när alla andra brudar går på helt andra grejer..fotboll? vad är det egentligen liksom. kul att kolla på..kul att spela? nej, eller om mankan kasnke..men det vet ju inte jag eftersom jag inte kan spela..hah. kul att joel kan. han får väl lära mig. eller nej, jag står helst över...hah har sjuuukt tråkigt efter en så varm dasg spenderad utomhus mestadels UNDERBART det borde verkligen vara såhär resten av livet. vem vill ha kall vinternatt & kalla höstvindar?! nej inte jag. hellre kalla sommarnätter och kalla sommarvindar så man kan svepa in sig i en filt och ligga raklång på garagetaket (gjorde det förra året! haha) & när jag väl nämnde garagetaket, imorgon blir det invigning om det är varmt. Sköööönt och då blir det inga kläder! bikini om solen är solvänlig vilket jag har i mina åtankar 8-) snart ska jag iväg på dans. som jag längtat efter...efter alltså för då är det Myggan! Fan vad kul de ska bli. måste spela in.. elin kommer inte se för hon kommer sova. hah sen ska jag se med nicolan imorgon hoppas vi ju!? men nu ska jag ha bättre för mig. som spela-ett-huvud. (översätt till english) nog om mig och all dessa onödig fakta. återkommande blir jag!

morny horny

big No No, hahah men ibland har man bara tid för annat. som denna onsdagsmorgon:) gick upp lite för tidigt trodde jag borjade vanlig tid men icke sa nicke, ska ju ta tjugo över bussen idag! Wey, bara inte pappa tvingar ut mig i frost solen med mollsan..nu kom han. hjälp. måste tagga,
ciaaaaaao

bara för att


hahaha

helt jävla fuckad i ansiktet

äckel dröm. varför är du en dröm för? varför va du inte sann? Bli verklighet.
Har insett att jag inte skulle kunna klara av det här..
helt jävla fuckad i ansiktet.

bläää

men om jag inte orkar då!? men om jag inte orkar efter att jag gått 5 km ofrivilligt (=tvungen) och om ja bara är heeeelt sluuut...orkar inget jävla ting nu. borde plugga fysik..pallante. borde göra något helt annat än attt sitta här.. pallante. helt jävla död idag.. shit kommer somna snart...skönt skulle det vara!
har suttit i solen sen jag kom hem, det är fan varmare ute än inne idag. ska nog gå ut igen! och sova i solen..skönt :) LÄNGTAR TILL FREDAG = kina. fan har längtat grymt länge efter det där nu! snart är vi där! haha.Gott me kinesmat:) men jag ska underlätta med lite pa sen ska jag ut i solen iiigen.

Ikväll: DESPERATA HEMMAFRUAR! MISSA INTE!

vad gör jag här?!

borde egentligen plugga hjärnan ur mig eftersom det är spanska prov imorgon men jag ooorkar inte! har sovmorgon så ja kanske pluggal ite imrogon och på matten om nassenassen e lite generös (A)(A)(A) men iallfall kom hem från dansen nyss Ja jag är död....men skönt istllet för att gå från stationen så kom jossans bror typ å hämtade mig henne o saris, sköntskönt! sen va de bara in i duschen fort och ut fort, nu sitter jag här igen. Känner inget mer att skriva..men om du är bra på spanska kan du ju ringa :D nee nu lyssnar jag nicolens pa låt om och om igen har liksom "fastnat" där helt utan medvetande, skriver ju blog... You should make me love you (8) Sorglig låt vilket jag inte tycker om för jag är inte olycklig neeeeee ska byta press ..
..blev min egen press låt With You För Att Jag Älskar Den Mest In The Whole Jävla Fucking World! har gjort ett bra tag nu också... Men nu väntar jag på att mina fingrar ska sluta skriva, men de e ju förfran skoljoggen imorgon! hahahaah, OCH MELINA GOES FÄNGELSEMYNDIG, WATCH OUT! :O känns som att det snart blir lite straff här?! eller?! njaoo,,ska inte gå in för mycket på detaljer..detaljer e inte min grej. Men aja, känner mig redo att tagga. inte till sängen dock. till köket med spanska boken och pluggapluggaplugga spanska till midnatt om jag är vaken ska jag förmodligen vara först att säga grattis till melajnis :) aja nog om det och sånt.. Återkommer: Imorgon Förmodligen.
Drar med en dagens bara för att underhålla mig själv väldigt sysselsättande!

Dagens Klädsel: Något enkelt & vitt & jeans
Dagens Hår: Hängande längs mina vackra manshoulders
Dagens Smink: Hej min sminkväska!
Dagens person: Malin hasselhuhn <3
Dagens Att göra: dansa ? eller vad ska man skriva? vad jag borde eller vad jag gjorde? sug (ta det inte fel,bara ett uttryck jag använder i grymt fel sammanhang..)
Dagens bästa: VÄDRET!!!!!
Dagens grattis: angelica vadén (kalle kindstedt)
Dagens vill inte ha: hem mina föräldrar. Ni får gärna stanna i stan!
Dagens vill ha: Joel Joel Joel
Dagens diskussion: Myggan med dorna, MUFFINSMYS NÅGON!?
Dagens borde Just Nu: SLUTA SKRIVA, MÅSTE PLUGGA



I want you to know, with everything i wont let this go, these words are my heart and soul.
i hold on to this moment, you know. Cause i'd bleed my heart out to show that i wont let go




ska faktiskt sluta här... Sov Gott

Dröm om småkryp du mött

vecka 17 kanske!

mjukstart på veckan! känns bra! efter en ganska långvarig helg så är det ny vecka gott folk, 4 dagar i skolan så det känns ... Bra! På fredag blir det också kina mat förhoppningsvis :) fan va sugen ja e nu! Meeeeenmåste ju vänta till fredag...men iaf idag va det Skola, efter en tidigare slut kl 1 såååå drog jag hem till sjuklingen själv, malin hassel och befann mig där ungefär 3 timmar! ja tiden går fort när man har Roligt! sen går ajg hem och äter kycklingsallad den va God eftersom jag gjorde den själv haha, sen skulle jag plugga spanska vilket inte verkar bli av... sen satte jag mig här. ska dra till dansen om sisådär 30 minuter.. men de går nog Fint!
men jag känner mig astrött just nu, vill bara lägga mig ner och sova tills jag vaknar igen!

if you ain't here i just can't breathe, there's no air

tänkte köra någon lista meeeeeeeeeeeeeeen de sket Jag i iallefalll...mjau på daj Hejdå nu ska jag gör aannat skit <3

I can't breathe whenever you ain't there

Sitter här all alone Eller nej, elin och nicole är här. men fan heller att det märks, klart att dom sover redan. har nyss diskat (:O:O:O:O) all tårt rest hah mer vill man inte veta ... nu kommer jag inte va sugen på tårta på ett bra tag! säger bara Mormors Hosta, usch... hahahah! och nej, p93 gick inte vidare till finalen imorgon i eriksdalshallen. Fan va dåligt...men såånt e livet! men de blir ändå stan imorgon & sen in och kolla på halva sonen .. hah kom nyss upp i huvudet men de e iaf andreas, elin ska träffa honm. Själv ska ja kolla kläder innan om jag hinner :) Vill handla kläder för jag har brist på detta ting! brist! Lite tråkigt.... men för att berätta om dagen så visade jag upp i väsby idag! gick väl, bra..ja dåligt ska jag inte säga. men ja kunde gjort bättre. det var halt på golve och jag aa halkade lite = vågar inte ta i mer sen..haha men aaa nog om det, nej nu lyssnar jag på min älsklings låt <3 blöt i ögat.. älskar dig joel

För jag känner såhär, jag tror jag är kär. Känslorna bubblar inom mig. Det känns så bra, du och jag, tillsammans...
och jag önskar att det aldrig tar slut!


Känner mig inte trött längre...känner liksom att denna trötta sida har somnat och inte tänker vakna förns om .. ja vettefan när... alltså helt ärligt fattar jag inte vad jag skriver. amdnas polaredrog nyss, Skönt för nu kan jag gå ut ur mitt rum och fixa de jag ville ha gjort innan ja ska slagga...elin och nicole har som ni redan vet somnat. så inte har jag någon tt snacka med, nejnej...men jag förstår dom..halvt. nej men jag ska också krypa ner snart, det ska bli jätte skönt.(PDS SKÄMT) Nej..men nog om mig och mina dagar. nu väntar sängen iaf! Skriver väl imorgon
XOXO GOSSIP GIRL



the week ends :0

efter en ganska hetsig dag i skolan (?) drog jag och nicole hem till malin ensammaaaaa, haha du kan ju gissa vad vi gjorde. aa, åt mackor. Godengoden! sen kom malin hem och det vart full fart i huset! sen efter några timmar ska jag till stan o göra lite grejs, sen till täby ska jag ta mig, all alone! men ja fixade det det va ganska oskönt... helt ensam i sammanlagt 1 och en halv timme ja, jag va på ganska bra humör väl framme...där inne kör dom guitarr hero eller hur de stavas och wii och jag ville inte förlora mot mina käre småkusiner så jag stog över för att nästa gång har jasg ju förhoppningsvis kört!? hahah men imorgon göttt fölk e de tjejmässa i väsby = jag ska visa upp :) wow liksom, men de kommer väl inte va mer en elinemeliejulia som kollar... men de får man tåla för om ca 6 veckor är det dansuppvisning! yey! ser framemot!


meeeeeeeeeen denna helg kommer gå ut på mucho stuffffs... imorgon dans sen släkt träff (kul?njaaee....beror på) ska få träffa en ny släktmedlem, kussens kille! får se vad hon har för smak den sångfågeln(: sen blir de nog hem till nicole för att göra det vi ska men alla tjejerna kanske också e där vad vet jag?! söndag blir kolla p93 final i eriksdalshallen eller vad det är för dom lär ju gå vidare...sen ska j03l sova hos mig eller om vi ska sova vet jag inte hah eller jo det ska vi.. matilda<3sömn som vi alla kasnke redan vet. det är ett tecken, det är fredasg och jag tänker lägga mi snart. kom hem från kussarna för en timme sen typ tänkte lägga in en lite roligare film på övertrötta&överdoserad-med-socker hilda..men får väl bli ngn annan gång....men nu kallar Playahead.se att dom saknar mig. Ska väl besöka och se vad dom har att erbjuda mig! Mjauuuu kattennnn

image45
dom här jordgubbarna snaskade jag i mig..eller de kasnke inte va dom här...men några va de i(b)allefall

i can take you there

kom nyss till malin efter en shoppingrunda i stan med dansbrudarna :)  hittade de vi skulle ha till brabrabrabrabra pris! & sen så köpte jag smycken! Najs ju! malin äter just nu och jag lyssnar på the voice, annars har jag inget att tillägga.ville bara skriva lite av mina fingrar , och det är så jävla varmkallt ute! knas väder, bli varmt!

make me Glow

idag är ingen vanlig dag, för det är angelicas födelsedag hurra hurra hurra! nat. hahah, en god start idag då! ingen skrivning pga ingen tid till det så Förlåt anna, vet att du säkert va inne 3 gånger igår här och hoppades att jag skrivit. men nu har jag! hah .ida va det ngn föreställning i kulturum de va fettttt roligt, jag som va på så dålig humör på morgonen ddet fick mig vekrligen o må bättre! :) hah igår kväll va de myggan. för er som missade...too bad! fett me skojsigt! Nu är det så att jag har lite lite lite ont om tid att göra vad jasg behöver, ska ta 4 tåget in till stan o handla lite dansgrejor, hoppas det blir bra! för på lördag är det uppvisning på tjejmässan i väsby, hoppas de blir lyckat! 

Varför solar negrar?!   fick fan inget som helst bra svar på det idag......
Mario på So lektionen idag..löken fixade det grymt ? Ha ha ha

eftersom hjärnan springer från mig så lär jag springa efter den. hittar som sagt på inget att skriva!  POK

image44

bara för att jag är så jävla dum i huvudet och tror att jag är någon jävla Gunde Svan.. men ja kom ju först

(FÖRRA ÅRET)


life is full of sweet things

gårdagen va ju som sagt helt uppbokad på grejor så ja kan väl berätta lite kort fattat!
Skolan gick inte som vanligt idag, slutade vid 1 eftersom lärare var sjuka, skönt! Drog till connys och klarade ett prov av alla 4 prov, grattis! sen va de konfa, testade kopor och allt sånt och sen dans, kom hem runt halv 10 efter att ja tryckt i mig en cheeseburgare, godengoden! men tisdagen blev lite gladare :) skola med sovmorgon till halv 10, sen efterkskolan va jag med j03l och nu drog han nyss på träning, och själv ska man iväg på dans snart :) eller om kanske 2 timmar ! :) känns sådär liote halvt Sjukt Bra.

min käre vän Anna Steklund gillar min blogg! jag gillar dig också! Vill nämna henne och icke för att hon bad om det utan jag vill gärna nämna en trogen läsare som är b e s a t t av min blogg :) Anna eklund is the name to remember!puss på daj

annars känns livet så otroligt bra. jag inte kommit ur min period som är bra & dålig. bra för mig. dålig för er andra. ni vet min "ingen är så bra som jag" perioden, inget har fått mig tappa det ännu...men det kommer väl. take one step at a time gör jag, det känns bra för de är grymt :) hahah fan vilket självförtroende.... läggg aaaav liksom.
nej nu ska jag ägna mina ögon åt The war at home, i löv it!

image43

nu är det gott folk, helt jävla slut på det roliga!

denna helg gick Så fort att jag knappt han tänka...haha jo då det har jag hunnit ni ser nedan hur den sett ut. idag vaknade jag segt men säkert hos p3lin och vi brydar drog till stoppet jag fick ett par fula skor med mig hem hah för jag va in Need of dom.. sen drar jag till mormor och morfar äter meat YUMMIE och kommer hem, duschar sen blev det PLUGG.... snooring. men är färdig! Känns otroligt bra. Imorgon börjar skolan! har saknat den! hah sen e de connys med emelie o juliett, sen konfa och testa kopor eller vad det heter och grejer:D haha sen dans och sen hem och sova ännu mer :) full dag = ingen uppdatering sorry elin malin nicole melina blabla ni som läser ... 

Bara för att jag sitter här tänkte jag slänga in lite photos från IDRE. jag menar vem vill inte se mig on a snowboard..hahaha med en hjälm en blå jacka och sånt kraffs känner jag mig jäfligt  schteki juuww.... njut!
    

känns ju lite sådär typ jätte bra! Yums.


du vet vem du är - jag älskar dig och du vet att jag alltid finns här för dig! allt kommer bli bra, det lovar jag dig hjärtat <3


men nu ska jag inte spendera mer tid här..känns lite sådär typ Fel. jag menar om sängen skriker i mitt namn och jag desamma vad gör man då... äsch drar väl mot vardagsrummet till ysterKlyster


ledig lördag

gårdagen blev kul! Som ni kan läsa i elinko.blogg.se för nej jag orkar inte skriva upp va som hände hö hö hö... iaf somnade vid 2 va dööööötrötttttt och sen vaknade jag för sent hos nicolen, skulle ju sola men nej planer ändras. åkte hem och skulle fixa mig för vi ska till sveriges stolthet Stockholm o fynda lite om jag har tur :) efteråt ska jag väl hem till elin och om tjejerna kommer så kan dom ju också göra skulle ju inte skada :) sen ska jag sova hos elin förmodligen och imorgon blir det mormor på eftermiddag med guuuu mat hoppas jag:D sen kasnke odensala men planer kan ändras och ändras så jag vettefan vad som händer! Resten får ordet Spontant förklara. Seeeees

image36

fredagslycklig typpp

ledig från prao idag! yey! får en liten gullig nalle, så dagen blev så mycket gulligare eller va man ska säga..haha, sen så vi drar och handlar candy jag & melina sen blev det ekillaskolan för att invänta nicoles dagsslut, sen drog vi planerat spontant till hammarby sjöstad och kollade adidas affären, najs price men hittade inget som jag ville ta med mig hemmåt.. när vi kom till stationen drog vi till eurostop och handla lite gött till ikväll & jag fick en bh för 49 riksdaler med mig hem. Om jag måste säga det, äääälskar rea. vem gör inte?!
snart går bussen till nicole och vi ska vara där ikväll med tjejerna, sen sover jag där och imorgon blir det brunos och stan, och lite sånt.. nu ska jag fixa mig klar i ordning för att gå till bussen om en dryg kvart

image34

a hot, tuff everyday wannabe

tidig idag igen! känns som en ny rytin eller vad det heter men nej idag är min mm. mollymorgon. och sånt hatar jag att stressa med så det blev tidigt idag igen.. idag blir det sista dagen på prao, undrar hur det ser ut..sen till ekilla för att hämta en fysik bok som jag inte kommer hämta för jag kommer ändå inte plugga i helgen, och blir det något är det SO. Sen ska jag till hammarby sjöstad med nicole, ska hitta lite där förhoppningsvis sen så bär det av hem igen och det blir väl alla tjejerna ikväll tror jag om allt går rätt. men molly behöver verkligen ut nu..pallante stressa bort sen. ''

image33

How far can you go?

att bara vakna upp från en dagdröm, du sov ju aldrig så man kan ju inte säga att det va en dröm. det var en tanke, en fantasi. något du tänkte på. ingen kan skylla på dig för något du inte kan styra. men som man säger "det man drömmer om va det sista man tänkte på innan man somnade", men fortfarande. det är dagdrömmar vi pratar om!? ingen dröm. inget att skylla på. du sitter fast i din tanke du tänkte som du inte då kanske får tänka. alltså för att kort sammanfatta, det är ingen dröm, för du är vaken. & då finns det inget du kan göra och saken. utan då tänker du på det förbjudna, och allt blir förändrat. och nej, du kommer aldrig ifrån det.

men ser man det från andra sidan..vilken andra sida? hatar att tänka långt. men det är sånt jag är bra på i hemlighet. man vet aldrig vad jag tycker och tänker. jag är annorlunda. med ett bra självförtroende. jag skiter bokstavligt talat i vad folk tycker och säger om mig,men visst tar man åt sig om personen menar något bra i det..men med att jag är annorlunda menar jag inte att jag inte är som ngn annan, det är jag inte heller för den delen, men det är något annat. annorlunda på ett ganska dåligt sett..vad ska jag inte gå in på för dom som känner mig väl vet mina svaga & starka sidor, men ja,jag stör mig lätt på småsaker. & jag hatar när andra stör sig på sånt. så varför klaga?! jag gör samma sak. som med dessa dagdrömmar som jag babblat på i dessa rader ovan. allt är bara så onödigt...varför stör vi oss på saker vi inte behöver störa oss på. alla gör det. även om man inte vill erskänna det...

vet helt ärligt talat inte varför detta flög i huvudet. känner mig bara så klar efter den tid jag spenderat med malin hasselhuhn(älskadeälskadeälskade)...kan man säga så?! ja tydligen matilda..idiot. och nu snackar jag med mig själv också. jag menar we got a problemo!

nej tänker inte lägga ner alla mina djupa tankar här inte..tänker slänga ut dom på någn människa istället som känner sig mogen att höra. jag stör mig bara grovt på att du tar mig så jävla förgivet. eller är det jag som tar förgivet att du gör det?! matilda lägg ner... palla hålla på. tar dagen som den kommer. pallante hålla på..allt är bara så drygt för tillfället. &jag hatar de.

Goodnight my someone..

eftersom min sömn vägrar inverka så vettefan vad jag ska göra.. har otroligt TRÅKIGT! csi på tv men pallante kolla & lyssnar bara på sorglig musik, Varför verkar jag vara deprimerad för?! det är det sista jag är... tror jag.

Men julia, vad händer ida?!
Va, blir du 15?! du skojar?!
Men då är ju inte jag o emeloj ensamma om denna 15 årliga Känsla. Velkommän in i gruppen, SÄLEN
det jag vill säga med alla dessa ord meningar o vokaler & konsonanter eller va de heter är ............ GRATTIS:)


så länge sen man såg tjejerna nu fan! den ända ja ser om dagarna är melina sexig wallin gustavsson. men det är ju inte helt fel det heller :) jag menar det har vart du länge gumman du försvinner inte, eller ska jag säga aldrig? aa så gör vi. aldrig! <3


iallfall .. helgen blir väl något åt tjejerna helg. med alla som vanligt och kul :) kan få skryta lite om mina korta prao dagar haha men alla andra har också saker..malin som får sommarjobb förmodligne. elin får flyga. emelie o julia får leka james bond.. vad får jag?! sluta efter 40 minuter efter ett jobb vi gjorde första dagen.. det bara skriker onödigt om det.

...Men imorgon om jag sslutar tidigt ska jag pallra mig upp till arlanda till elinemeliejuliajoel :) eejj liksom. men får se hur de blir med den saken! sen är det nog connys med emelie haha har inte läst som jag ska ha gjort gör länge sen liksom..bra gjort matilda. du är bra på att planera..inte.

sista "kategorien" får bli att jag bytt lakan till lite mer "kärlek" aktigt. gulligt o skönt! hjärtan så det känns bra. och nu har min arm kramp för ni ska se hur jag ligger... knasigt känns inte speciell bra.. ellerjo..eller nej. vill sova! Men orkar inte... har alltid undrat. man , eller jag, brukar ibland tänka/säga, orkar inte sova. hur fan kan man inte orka sova?!
ngt ja alrdirg kommer på svar på antar jag.. nej nej nu ska jag lyssna lite lovesong sen blir de nog sovdags.

(ÅNGEST. SO ARBETE >INTE AVKLARAT OCH VEM PALLAR PÅ EN HELG?! INGEN, MEN NÅGON MÅSTE.DENNA NÅGON ÄR JAG...SNOOORING.)

...goodnight my love

<3333333333


you're the air that i breath

Skönt med prao vecka! Iallafall när man inte har prao, haha nej jag gillar verkligen mitt place. Vaknar 9 tar tjugo över tio bussen möter melina på stationen och åker upp till stoppet för 3dje dagen på prao. "Jobbar" i 20 minuter, tar promenad på 20 minuter runt i affärer, hah sen får vi sluta.. liksom 40 minuter?! Lyckaa! Så vi tar tåget in till slussen och melina köper lite fina grejor, sen tillbaka och väl hemma sitter nicole<3 och väntar på mig. jag ville verkigen träffa den sötnosen:) hon drog hem och jag kollade på OC och snart ska jag iväg på dans. En otroligt skön dag! Men även om jag fick en skön natt så var jag tröttare än vanligt imorse.. knas. 11 timmar sov jag. najs!

Kör med en dagens som iiiiiingen sätt eller hört om... 8-)

Dagens klädsel: Jeans, t-shirt
Dagens hår: toffs
Dagens person: Melina & Nicole
Dagens saknad: Joel
Dagens borde: sluuuta med jag vet vad
Dagens låt: Backstreet Boys - Drowning (FINASTE)
Dagens händelse: privat (hah)
Dagens roligaste: Anders Larsson på mcdrive! (om de är sant..)
Dagens "snaraste": Dansdansdans!
Dagens vill ha: Helghelghelghelghelg
Dagens fundering: Hur i helvete kommer man till Hammarby Sjöstad?!
Dagens bästa: Sluta tidigt från prao. Tacka hans fru!
Dagens borde sluta med: smsa. Drygaste drygaste drygaste.....



försökte att låta bli, men jag kan inte...
Don't pretend you're sorry
you know you're not
You know you got the power to make me weak inside
And boy you leave me breathless
But it's ok
Cause you are my survival
Now hear me say...
I can't imagine life without your love
And even forever don't seem like long enough
'Cause everytime I breathe I take you in
And my heart beats again
Baby I can't help it
You keep me drowning in your love
Everytime I try to rise above
I'm swept away by love
Baby I can't help it
You keep me drowning in your love


tack för den ödslade tiden du la på mig :) eller min blogg egentligen..
DAGENS TIPS ÄR ATT LADDA HEM LÅTEN JAG SKREV OM I "DAGENS", DEN ÄR FINASTE LÅTEN. SPELAS OM OCH OM IGEN

<3

There's no more mystery, it is finally clear to me
You?re the home my heart searched for so long
And it is you I have loved all along


pry o prao JAO

vaknar early bird och väntar tills j03l lämnar huset, buhu för han förstörde min sovmorgon! jaja hoppar in i duschen och har 2 timmar på mig att fixa mig för tjugo över 10 bussen till prao på stoppet. slutade 2 idag igen men idag vart det nästan inget jobb alls..bara massa snack (SCHÖNT JAOO) och sen gick vi runt på stoppet, fick med mig 2 bhar hem och sen tog bussen hem till melina och sov och såg lite jimmy storhuvud. sen kom emmaskandal och sen drog jag hem & nu ska jag snart till melina och åka med på hennes träning :) Sen kommer jag hem och duschar och seeeen ska jag sova en hel efterlängtad natt + sovmorgon. ingen som ska störa min skönhetssömn här inte, jag behöver den mer än vanligt nu!

Vill bara lägga en liten rad till nicole thorson. för att du är sötaste "kinesen" i denna världshistoria. älskar dig!


Känner mig redo för fixning på en sekund och sen dra till en bil med melina plus päron sittandes i. Känns som old times. Men vi gött pipol hörs inte förns imorgon! P o K

PRAOO

imorse gick jag upp för tidigt! Halv 7! men va tvungen o duscha och håret måste hinna torka innan kvart över nio + platta det så det fick bli en ovanligt tidig morgon idag! Iallfall, sitter och lyssnar och kollar på the voice, ska snart iväg på prao på stoppet med melinis. hahah hoppas det blir lyckat. Börjar 10 och slutar 3, sen är det förmodligen till connys med emelie men jag vet inte om jag hinner, och sen iväg på dans. sen kommer jag hem så är j03l här och väntar på mig sen ska väl vi hitta på något.

Hahah igår hörde jag Elin som "lagt in en bild på dagens outfit", vilket va ett skämt. Men eftersom jag har tiden kvar så kan jag göra det! liksom och se vad ni har att tycka till om .. eller ja ja ska inta säga att de e många som läser min blogg , men man kan ju hoppas att de är över bara Mig själv!

image32

here goes..

Leggins - nicoles
Två baslinnen - gina tricot
kofta - bikbok
armband - amandas
örhängen - h&m


M E N T A C K F Ö R A T T D U Ö D S L A D E T I D P Å M I N B L O G G , S E S S N A R T P Å B L O G G F E S T !

Snaarkkk

vaknar upp med Elon och Nicolish :) NAJSIGT, men efter frulle drar elin. Nicole stannar o vi gör lite crzy stuff som e typ lite för dåliga för att nämnas.. sen drar vi helt spontant till kista och är helt omedvetna om att tåget är dAmP och går bara till rotebro och har erstättningsbussar överallt till ulriskdal. jobbigt. så vi tar en annan buss till sollentuna station och sen till kista. väl där hittar jag två t-shirtar och en kofta, nicole inget. eller inte...och ajg lite mer.haha. på väg hem blir de ersättningsbussar hej och hå fan vad trött man va när man kom hem. Snooring. Nu sitter vi här och kollar PDS med moish och sarish. "enda lediga stolarna var vid black jack bordet, och min pengar tog slut....." björngrottan hahah.

Nja nu ska ja göra något annat intressant. SES I ETT ANNAT INLÄGG :)

Rubriker är helt enkelt inte min grej

Sitter här med min data i famnen men det bryr ni er inte om, nivill väl veta hur mitt lov vart?! Självklart!

IDRE, dag ut och dag in. va inte så värsta taggad på skidor men de va kul med alla roliga människor ;D Men jo det va lite roligt ändååå :) Snowboard lektion och som vi alla vet är matilda inte bra på allt. I detta "allt" ingår Snowboard. Inte min grej, det sa han själv. (fast med andra ord)
Kom hem, och träffade tjejerna solade och dagen efter var det kvickt Skola. har inte direkt fått någon vila detta lov så det känns inte dirket bra för mig..

nu är det nåringslivsvecka eller vad fan det heter!? har glömt. Med lite studiebesök och sånt, nästa vecka är det Prao. Boring! eftersom jag inte har något roligt ställe..men jag och melina får väl göra det till en kul grej!

Sitter här i min säng och väntar på joel nu, har tråkigt och måste dammsuga..ännu mer boring!
men med the voice blir allt så mycket enklare..så självklart för det göra min dag. Nu ska jag ha annat för mig, och i detta annat ingår dammsuga..hahaha, sen kasnke ja ser ngt avsnitt av PLAYA DEL SOL utan elin, Förlåt. Och elin, ring mig när du ser det här måste prata med dig om Torsdagen liksom! har en viktig grej på gång så ring mig så berättar jag mer.. haha nu vet alla att när Du läst ringer du mig.. hoppas jag. om du inte tror att detta är ett april skämt nej det är det inte :) hahha dryg jag är men jag har tråkigt och lyssnar på When I'm Gone med Eminem, inte simple plan elin hahah :) elin mycket elin i detta inlägg. Men bara för att hon är en liten sån människa som får plats ... OKEJ ska inte vara dryg mer, men ring mig!( elin, inte ngn annan. Om du inte vill höra min vackra röst ofc!)

Love love love sex and sunshine.

RSS 2.0